Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Panningen

DéDé Dance locatie Panningen

FeelGoodCenter Sporthelden in Panningen

  • Kennedylaan 247
  • 5981 WZ Panningen

Welkom bij DéDé Dance Panningen!

Momenteel zijn er vooral groepen voor kinderen, tieners en (jong)volwassenen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan peuters en volwassenen in Panningen. 

Docente Amy geeft hier DéDé Danceballet les in Feel Good Club Sporthelden.

Wil je een keer meedoen? Dans ook in Panningen de sterren van de hemel. 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het leukste aan dansen zijn de optredens die we samen als groep uitvoeren. Elk jaar geven we met de dansklassen in Panningen verschillende optredens. Onder andere op de jaarmarkt en de kerstmarkt. Belangrijk is dat we met zijn allen naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel
Bij DéDé Dance in Panningen vormen we één grote familie, of je nu in de peuter of pubertijd zit. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Iedereen kan dansen!

Voor de allerjongsten
Met behulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Met het muizenspel leer je hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Panningen kun je al vanaf acht jaar bij ons komen dansen.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je in een van onze demoteams komen dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans je nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Bij DéDé Dance draait het niet alleen om serieus dansen, plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken wij altijd van speciale gelegenheden iets leuks. Tijdens de carnavalsles dansen we in thema en ook in Sinterklaaslessen plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven regelmatig workshops op basisscholen in Panningen, zodat iedereen kennismaakt met ons.