DéDé Danceballet

DéDé Danceballet

Lekker dansen bij DéDé Dance: Danceballet geeft je energie

Dansen draait om plezier maken. De DéDé Dance Danceballet-formule voelt dat perfect aan. Talentvolle docenten leren je een unieke manier van bewegen. Geen hiphop, moderne dans of streetdance, maar een eigen stijl die barst van de energie.

Werk aan je conditie en lenigheid in het eerste gedeelte. Leer daarna een choreografie en dans het tweede halfuur op de allerleukste muziek met jouw vriendinnen. Ontdek de leslocatie bij jou in de buurt. 

DéDé Danceballet is er voor iedereen vanaf 1,5 jaar! Dus vraag nu een gratis proefles aan!

Vraag een gratis proefles aan!


Leer in 10 weken een leuke dans

De unieke formule van DéDé Dance draait om de opbouw van de lessen. Je leert elke 10 weken een nieuwe dans, maar daarnaast werk je ook structureel aan een opbouw van je conditie, een verbetering van je lenigheid en maak je je spieren sterker. Jij krijgt de tijd om die allervetste nieuwe choreografie tot in de puntjes te oefenen. En dat allemaal op je eigen niveau, met moderne muziek die bij je past. 

Werk aan conditie en spieropbouw in het eerste halfuur

Om te dansen, moet je een goede conditie hebben. Daarom voer je in het eerste nummer na de warming-up oefeningen uit om je conditie en spieren te verbeteren. Altijd op een manier die bij jouw niveau en leeftijd past. Ook stoppen we zo veel mogelijk trends in de lessen. Denk aan het catchy dansje van het spel Fortnite of het razendpopulaire Swish-swish-dansje dat we leerden van Katy Perry.

Blijf fit

In het conditienummer werken we met een basispas die steeds terugkomt. Denk aan springen op de plaats of springende lunges. Jij voert voet- en armcombinaties uit en staat geen moment stil. Zo word je lekker moe. Bang dat je het niet volhoudt? Geen zorgen, onze docent motiveert je wel om te blijven bewegen.

Verbeter je houding en word leniger

In de les stoppen we ook altijd een slowdown. Daarin werk je aan jouw souplesse. Kom weer even rustig op adem op een wat langzamer tempo. Zittend of staand stretchen we de spieren. We werken ook aan je danshouding: leer kaarsrecht zitten en staan of leer je handen perfect plaatsen tijdens die dancemoves die je uitvoert in het tweede gedeelte van de les.

Get on track met vette tracks

We passen de muziek aan op elke oefening. Jouw conditie trainen we op een nummer met een stevige beat. Zo daag jij jezelf uit om alles eruit te halen. Om de lenigheid te verbeteren, kiezen we vaker een motiverend nummer. Blijf niet stilzitten en dans altijd op je favoriete muziek, die passen we drie keer per jaar aan. Zo beweeg je altijd op unieke wijze op de nieuwste hits. Dans precies op de manier die jij leuk vindt.

Welke kleding trek je aan?

Tijdens de proefles mag je iets aantrekken waarin je gemakkelijk beweegt. Een legging met een shirtje is al helemaal goed. En als je nog geen dansschoentjes hebt, mag je gewoon op blote voeten dansen. 

Ben je nog geen 6? Dan dans je in de kleur lichtroze. Je hebt dan een effen roze balletpakje aan, wat je combineert met een lichtroze tutu, panty, beenwarmers en/of een vestje.

Vanaf 6 jaar draag je zwart met felroze danskleding. De danskleding voor DéDé is exclusief verkrijgbaar in onze webshop DéDé Dance Wear. Bestellingen ontvang je gratis via de les. Hoe handig is dat!

Wat kost het?

Vind je het na de proefles(sen) helemaal te gek? Vraag dan aan je juf een inschrijfformulier.

Op het inschrijfformulier kan je terug lezen dat het lesgeld tot 18 jaar € 29,50 per maand bedraagt en vanaf 18 jaar € 30,50 per maand.

Daarnaast komt er éénmalig €8,50 administratiekosten/ inschrijfgeld bij. 

Gewoon lekker dansen bij DéDé Dance

Tijd voor het echt lekkere danswerk. Na het conditiewerk en al dat gerek en gestrek is het tijd om aan de slag te gaan met een choreografie. Samen met de docent haal je eerst even de oude pasjes terug van de vorige lessen en werk je per keer aan de nieuwe dans die deze 13 weken centraal staat. Zo leer je danspas voor -pas een vette choreografie op de muziek van nu. 


Uitdaging voor iedereen

Danceballet draait om dansen met jouw vriendinnen. Daarom blijf je altijd in die leuke groep dansen, zonder dat er verschil gemaakt wordt qua niveau. De meiden die meer uitdaging nodig hebben, kunnen terecht in het demoteam, maar blijven ook gezellig in het vaste groepje dansen.

Gratis proefles

Ontdek het plezier van het samen instuderen van een choreografie. Ook ervaren? Vraag een gratis proefles aan!

Voor jong en oud

Dansen bij DéDé Dance is voor iedereen. Hele generaties gingen als klein kind op danceballet en dansen hier nog altijd. Zo komt het voor dat onze leeftijden verschillen tussen de 1,5 en 62 jaar. Er is altijd een les en niveau dat bij je past. En dus altijd een groep waarin jij met jouw leeftijdsgenoten danst. Ook de oefeningen en  het dansen passen we daarop aan. Zo is er telkens uitdaging, maar vind jij het nooit te moeilijk.

Zoemetje voor de allerkleinsten

Zoemetje is onze mascotte en geeft onze allerkleinsten nog meer plezier bij het dansen. Maar ook daarbuiten. Ontdek de leuke kleurplaten en zing en dans mee met haar eigen liedje. 

Ontdek DéDé Danceballet op 32 locaties

Lekker dansen kun je overal in Brabant en Limburg. DéDé Dance zit namelijk in 24 dorpen en steden. Van Eindhoven en Veldhoven tot aan Heythuysen en Bergeijk. In je eigen dorp of stad ga je los op muziek van nu. In de unieke dansstijl: Danceballet. Voor ieder wat wils, dus! Omdat we bij jou in de buurt lesgeven, zit je altijd bij jouw vriendinnen in de dansklas.

Asten Mierlo Panningen
Beek en Donk Helmond Sevenum
Bergeijk Heythuysen Son & Breugel
Best   Uden
Bladel Maasbree Valkenswaard
Deurne Meijel Veghel
Eersel Nederweert Veldhoven
Eindhoven Nuenen Waalre
     

Word enthousiast van onze dansdocenten

Jouw dansdocent weet precies wat Danceballet inhoudt, omdat ze zelf ook begonnen is als danseres bij DéDé Dance. Ons speciale interne opleidingstraject geeft jonge meiden de kans om zelf ook les te geven. En dat wordt behoorlijk professioneel aangepakt. De docenten in spe krijgen les in didactiek, de ontwikkeling van tieners en kinderen en hoe je lesgeeft aan (jong)volwassenen en lopen stage bij mededocenten zodat ze straks vol vertrouwen voor de dansklas staan. 

Als je van dansen houdt, is de juiste dansdocent degene die jou motiveert.

Al 42 jaar een begrip

Van Dinky Dancers naar DéDé Dance. Vanwege het groeiende enthousiasme voor deze bijzondere vorm van danceballet groeide het dansconcept uit naar 32 locaties. In de afgelopen 42 jaar was de dansschool voor veel meiden een tweede thuis. Eigenaar Deyonne van Dam nam het stokje over van haar moeder en oprichtster Marionne en weet dat familiegevoel nog altijd te behouden.

Van classic tot modern

Danceballet is niet de enige les die de tachtig docenten van DéDé Dance geven. Ook andere dansvormen komen aan bod. Zo is er een klassieke balletles, ook wel Classic genoemd, voor balletfanaten. We geven ook moderne dans en Urban dance. Op onze hoofdlocatie in Veldhoven geven we ook nog eens Fiësta Workout voor de liefhebbers van latin. 

Ontdek welke dansvorm bij jou past

 

 • DéDé Classic
  Classic ballet à la 2019 met technieken uit traditioneel klassiek ballet, compleet met tendu’s, plies en pianomuziek. 
 • DéDé Modern
  Bewegingen en danspassen staan puur in het teken van expressie. Leer je lichaam gebruiken om gevoelens uit te drukken
 • DéDé Urban
  Hip-hop, Afro en streetdance: het komt allemaal bij urban dance voorbij.

Vraag een gratis proefles aan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze DéDé Dance stijl? Kom dan een keer een gratis proefles volgen en kijk of deze stijl bij jou past.

Een keer mee dansen, mag natuurlijk altijd! Ben je tussen de 2 en 5 jaar, dan mag je zélfs 3 gratis proeflessen volgen om uit te proberen of dit bij je past!

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring