DéDé Dance Card

DéDé Dance Card

DéDé Dance Card

NIEUW

Voor alle leerlingen van DéDé Dance is er een membercard. Deze DéDé Dance Card moet je goed bewaren. Hiermee krijg je namelijk korting op allerlei leuke aanbiedingen. Deze vind je hier op de website. En als je ons volgt op Facebook word je vanzelf op de hoogte gehouden als er weer een nieuwe actie is.


Onze aanbieders

 

Bij Oriëntal Green House kunnen jullie op vertoon van jullie DéDé Dance Card 10% korting krijgen op al hun heerlijk eten. Dus, smakelijk eten alvast!

Oriëntal Green House

 

Bij Cafetaria Zeelst krijg je op vertoon van je DéDé Dance Card 10% korting op je gehele bestelling. Deze korting geldt voor het hele gezin! (Geldt niet op zon- en feestdagen, tijdens carnaval en tijdens de kermis.)

Bij Zappaz kunnen jullie op vertoon van jullie DéDé Dance Card 5% korting krijgen op gehele collectie*! Deze korting geldt voor het hele gezin! Kijk ook op www.zappaz.nl

*Geldt niet voor afgeprijsde artikelen.

Bij www.slimwear.nl ontvangen de DéDé Card members en hun (groot)ouders 15% korting op de gehele bestelling. Vul "dededance" onder het veldje actie- of kortingsbon en klik op voeg toe. Dan wordt je korting direct verwerkt.

Contactgegevens
  • Hoofdkantoor:
    Blaarthemseweg 6,
    5502 JV Veldhoven
  • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2019 DéDé Dance | Privacyverklaring