Gemert

Kom dansen bij de DéDé Dance-dansschool in Gemert

De leukste dansschool in Gemert is DéDé Dance. In de gemoedelijke omgeving van gemeenschapshuis De Eendracht krijg je dansles oprechte aandacht van een docente uit de buurt. Zo leer je op speelse manier hoe jij een echte danser wordt. 

Vraag nu een gratis proefles in Gemert aan!

 

Gemert

Onze dansschool is perfect voor de allerjongsten

We leren dansbewegingen aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Gemert kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit. 

Dansschool voor kinderen en volwassenen

Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassen in Gemert. Vraag eens een proefles aan en dans ook in je eigen dorp de sterren van de hemel. 

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen!

Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen. Vraag een proefles aan

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Interactie zorgt voor leren

De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de  allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Elke 13 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we oude dansroutines terug of gaan we nieuwe pasjes leren. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen - jong, oud, dik, dun, groot of klein - moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden. 

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens de carnavalsles dansen we in thema en ook in Sinterklaaslessen plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Gemert kennismaakt met deze leuke dansschool.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Een uur lang plezier

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers. 

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past. 

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Gemert. Kom kennis maken!

Optredens in het dorp

Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Gemert verschillende optredens. Onder andere op de jaarmarkt en de kerstmarkt. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst. 


Ga voor dat familiegevoel

Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance vormen we in Gemert één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje. 

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt die bij zijn of haar niveau horen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas waar je al zeven jaar in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en op dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes. 

Locatie De Eendracht

De Eendracht in Gemert is een theater en een gemeenschapshuis ineen. Wij zijn een van de vaste bewoners naast allerlei andere leuke organisaties. Zo vind je er ook de bibliotheek. Ideaal voor als je eventjes moet wachten op je dansles of iemand op moet halen. Ontdek zelf de gemoedelijke sfeer.

Voor alle leeftijdscategorieën

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Gemert. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-5 jaar, 6-8 jaar, 8-10 jaar, 11 -14 jaar en 15 jaar en ouder. Dat is hartstikke gezellig. Stroom altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf. 

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.


Locatie Cultuurhuis De Eendracht

Danslessen

Op onze locatie De Eendracht worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Gemert vind je op deze pagina.

Docenten

In Gemert worden de lessen verzorgd door onze docentes Nienke, Carly en Fleur!

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m 21 jaar;

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Cultuurhuis De Eendracht
Sint Annastraat 60
5421 KC Gemert

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docentes Nienke, Fleur en Carly geven je graag een gratis proefles in Gemert zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2019 DéDé Dance | Privacyverklaring