Once Upon A Dance

Bekijk de foto's

We hebben genoten van alle shows! Het was echt een sprookje!

Wil je nog een keer nagenieten? Bekijk dan de foto's via de onderstaande knop.

Foto's

Once Upon A Dance


Once Upon A Dance

Once Upon A Dance

Grote dromen maken we samen waar!

Schitteren op een groot podium in een prachtig theater, kostuums vol met glitters, gave decors, opgemaakt worden door echte visagisten, op de foto bij de fotograaf en een geweldig applaus na je prestatie “on stage” …… Dat zijn de belangrijkste ervaringen die je op doet als je mee danst in de theatervoorstelling “Once Upon a Dance”! Het is een unieke ervaring, maar ook zeker een belangrijke ervaring voor de rest van je leven! Jij bent de ster van de show en dát gevoel willen wij je mee geven!

Mini’s, kids, tieners en zélfs volwassenen een podium bieden is het leukste en grootste evenement wat wordt georganiseerd vanuit Stichting DéDé Events. ALLES wordt op vrijwillige basis georganiseerd. Er zijn honderden vrijwilligers die hun steentje bijdragen. Van het maken van de kostuums, tot de oppasmoeders die de kinderen begeleiden, alle hulp tijdens de generale repetities, de vergaderingen die vooraf plaats vinden en de docentes en stagiaires die volop mee werken om een geweldige show neer te zetten!

DéDé Events is een stichting binnen de dansschool DéDé Dance. Vanuit deze stichting worden de grote theatershows georganiseerd. In het voorjaar van 2018 dansen alle 3500 leerlingen mee, in maar liefst 26 shows, verdeeld over 4 grote theaters in zuid Nederland (Schouwburg Venray, Cultuurcentrum Deurne, Theater De Schalm in Veldhoven en Theater Speelhuis in Helmond).


De voorbereiding

Kijkje achter de schermen

Wist je dat we al ruim een jaar voor de shows met de voorbereiding beginnen? 

Er komt namelijk heel veel bij kijken om er een echt spookje van te maken en daarom leek het ons een leuk idee om 8 weken voor de show een kijkje achter de schermen te nemen.

 Onze sponsoren

Wij willen graag onze sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken van "Once Upon a Dance".

De organisatie van onze shows kost naast heel veel uren hard werken en trainen ook veel geld. Denk aan die honderden nieuwe costuums of decors voor alle verschillende dansen, 

Door de sponsering van de onderstaande bedrijven is ons sprookje nog mooier geworden!

Bedankt! 

          

          

 

          

 

          

 

          

 

                                   

 

          

 

 

Contactgegevens
  • Hoofdkantoor:
    Blaarthemseweg 6,
    5502 JV Veldhoven
  • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2020 DéDé Dance | Privacyverklaring