Combi-trampofitness

Combi-trampofitness

Combi-trampofitness is een heerlijke cardio workout op de trampoline. Je verbetert je conditie op een leuke en effectieve manier. De muziek zweept je op en het ritme neemt je mee.Tussendoor stappen we een aantal keer van onze trampoline af om spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam te doen. Elke les ligt het accent op een andere spiergroep. Gegarandeerd een workout waar je verslaafd aan raakt!

 

Vraag een gratis proefles aan!


Eerste keer Combi-trampofitness

De allereerste training volg je de rest van de groep om de routines onder de knie te krijgen. Onze trainsters houden nauwlettend in de gaten of je de bewegingen goed uitvoert, zodat je de juiste spiergroepen traint. Zo zorgen ze dat je enkel en alleen de dag erna spierpijn hebt en geen blessures aan de lessen overhoudt. 

Ervaar jouw groei

Naarmate de lessen vorderen, voer je de oefeningen steeds soepeler en makkelijker uit. De basisbewegingen keren namelijk iedere les terug. Heb je ze eenmaal door, dan volgt de rest vanzelf. Na enkele lessen begrijp je alle termen die onze trainsters gebruiken.

Kleding voor Combi-trampofitness

Draag vooral waar jij je prettig in voelt. Of dat nu een yoga-outfit of een korte broek is, het maakt ons niet uit. 

Wat kost het?

Vind je het na de proefles(sen) helemaal te gek? Vraag dan aan in de les een inschrijfformulier. 

We bieden 3 verschillende abonnementen aan:

1x per week: € 28,50 per maand
2x per week: € 49,95 per maand
Onbeperkt:   € 64,95 per maand

Eenmalig brengen wij € 7,50 inschrijfkosten in rekening.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.
 

Voor beginners en gevorderden

Of je nu voor de eerste keer komt of al jaren fanatiek je spieren traint: het maakt bij onze trainingen niets uit. Beginners en gevorderden sporten samen met elkaar en we zorgen dat er genoeg tijd is voor persoonlijke aandacht. Combi-trampofitness draait bovendien niet om talent, maar om het goed trainen van jouw spiergroepen. Als je dat eenmaal onder de knie hebt, volgt de rest vanzelf.

Vraag een gratis proefles aan

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze training? Kom dan een keer een gratis proefles volgen en kijk of deze workout bij jou past. Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
  • Hoofdkantoor:
    Blaarthemseweg 6,
    5502 JV Veldhoven
  • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2023 DéDé Dance | Privacyverklaring