Sevenum

Welkom bij DéDé Dance Sevenum!

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Docente Mea geeft hier DéDé Danceballet les in Sporthal De Kruisweide. Wil je een keer meedoen? 
Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

Sevenum

Iedereen kan dansen!

Iedereen is welkom!
Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij de leukste dansschool van Sevenum. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-5 jaar, 6-8 jaar en 9-11 jaar. Dat is hartstikke gezellig. Stroom altijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf. 

Ook voor volwassenen
Momenteel hebben we vooral jeugdgroepen bij onze locatie in Sevenum. Bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook in je eigen dorp de sterren van de hemel.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.

Dans je fit

Train jezelf leniger

Na de conditietraining gaan we over op een langzamer nummer, waarop we gaan werken aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, dankzij de verschillende soorten oefeningen ga je snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen!

Vraag een proefles aan.

Ook conditie is belangrijk

Na de warming-up aan het begin van de dansles volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken, waardoor je uiteindelijk beter kunt dansen. Een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij jouw energie kwijt.

Dansen is de leukste manier van bewegen

Steeds een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur barst het echte dansfeest los. Dan pakken we de choreografie weer op en leren nieuwe pasjes. We werken hard voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol en natuurlijk voor jezelf. Dit alles doen we in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein – moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen om serieus dansen. We maken veel plezier, want dat is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan grapjes en gezelligheid. We maken van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Carnaval dansen we in thema en met Sinterklaas plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven regelmatig workshops op basisscholen in Sevenum, zodat iedereen kennismaakt met ons.

Door interactie leer je

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Dat is wat we doen bij DéDé Dance. We geven de lessen zo dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pakken dingen op. Je leer de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe je de danspassen op een goede manier uitvoert. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en op dezelfde basisoefeningen.

Leer dansen van goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past. 

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Sevenum. Kom kennis maken!

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp

Het allerleukste aan dansen zijn de optredens. Elk jaar geven we met de dansklassen in Sevenum verschillende optredens. Onder andere op de jaarmarkt en de kerstmarkt. Belangrijk is dat we allemaal naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Beleef het familiegevoel

Bij DéDé Dance in Sevenum vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere die dansen in de hogeren groepen en daar kunnen ze natuurlijk heel wat van leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan een gezellige sfeer.

Voor de allerjongsten

Met de hulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is geweldig om te zien hoe de allerkleinste al snel vooruitgang boeken. In Sevenum kun je vanaf drie jaar bij ons komen dansen.

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit en wil je een extra uitdaging, dan kun je in een van onze demoteams terecht. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo kan je nog steeds met je vriendinnengroep blijven dansen, maar krijg je ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Locatie Sporthal De Kruisweide

Danslessen

Op onze locatie Sporthal De Kruisweide worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Sevenum vind je op deze pagina.

Docenten

In Sevenum worden de lessen verzorgd door onze docente Mea.

Zij geeft les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar;

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners

 

 

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Sporthal De Kruisweide
Markt 28
5975 AN  Sevenum

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docente Mea geeft je graag een gratis proefles in Sevenum zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring