Best

Kom dansen bij de DéDé Dance-dansschool in Best

Leer dansen bij de leukste dansschool in Best. Docente Meggin geeft hier DéDé Danceballet les in Sporthal Naestenbest. Wil je een keer meedoen? Vraag hieronder een gratis proefles aan! Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

 

Best

Iedereen kan dansen!

Perfect voor de allerjongsten

Spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Met behulp van spelletjes leren wij nieuwe dansbewegingen aan. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is leuk om te zien dat zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Best kun je al vanaf drie jaar bij ons leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Dansschool voor iedereen

Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen en een volwassenengroep bij onze dansschool in Best, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan tieners en (jong)volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in je eigen dorp.

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we oude dansroutines op en leren we nieuwe danspasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen – jonge, oud, dik, dun, groot of klein – moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen

Naast serieus dansen is plezier maken net zo belangrijk. Een les wordt extra leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Sinterklaas treden we op tijdens de optocht en met Carnaval hebben we thema lessen. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Best kennismaakt met deze leuke dansschool.

Kom je meedoen? Vraag een gratis proefles aan

 

Dans je fit

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Tijdens de les werken we aan jouw conditie, waardoor je uiteindelijk beter kunt dansen. Want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een stevige beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

Na de conditietraining gaan we verder op een langzamer nummer om de lenigheid en houding te verbeteren. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, dankzij de verschillende soorten oefeningen ga je snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen.

Een uur lang plezier

DéDé Dance komen alle dansstijlen aan bod. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens onze danslessen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Optredens in het dorp

Het allerleukste aan dansen in optreden natuurlijk. Elk jaar geven we met de dansklassen verschillende optredens in Best. Zo zijn we aanwezig bij Koningsdag, Dulfkesmarkt, BestBijzonder, bevrijdingsmarkt en de Braderie Wilhelminadorp. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel

Of je nu in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Best vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk veel van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan een gezellige sfeer.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Alle docenten hebben een interne opleiding tot dansdocent gevolgd, helemaal volgende de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Best. Kom kennis maken tijdens een proefles!

Elke keer een level hoger

Blijf continue de uitdaging opzoeken. Dat is wat wij doen bij DéDé Dance in Best. Naarmate dat je ouder of beter wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en hebben ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd om de oefeningen en danspasjes moeilijker te maken.

Interactie zorgt voor leren

De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Ook de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uit te voeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Voor alle leeftijdscategorieën

Kinderen van alle leeftijden vinden een eigen plekje bij deze leuke dansschool in Best. Er zijn groepen in de leeftijden van 3-5 jaar, 6-8 jaar en volwassenen. Het is altijd hartstikke gezellig. Stroom altijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Bij DéDé Dance sluit je vriendschappen voor het leven. Wil jij ook het bijzondere familiegevoel ervaren en in een leuke groep dansen, vraag dan een proefles aan.

Sporthal Naestenbest

In Best vinden onze danslessen plaats in Sporthal Naestenbest. In de sporthal is een zwembad, kantine en een ruime parkeerplaats aanwezig.

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je in een van onze demoteams komen dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas waar je al zeven jaar in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Locatie Sporthal Naestenbest

Danslessen

Op onze locatie in Best worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Best vind je op deze pagina.

 

Docenten

In Best worden de lessen verzorgd door onze docente Meggin

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar en volwassenen.

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:
Sporthal Naestenbest
Prinses Beatrixlaan 27 
5684 GJ Best

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docente Meggin geeft je graag een gratis proefles in Best zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring