Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Eindhoven Stratum

DéDé Dance locatie Stratum

Sportcentrum Essink in Eindhoven Stratum

  • Toon Schröderlaan 2
  • 5644 HS Eindhoven

Welkom bij DéDé Dance in Stratum!

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl DéDé danceballet.

Docentes Lisa en Rosalie geven hier Danceballet les in Sportcentrum Essink. Doe jij een keer mee? 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in Stratum
Het allerleukste aan dansen zijn de optredens. Elk jaar geven we met de dansklassen in Stratum verschillende optredens. Onder andere tijdens de intocht van Sinterklaas en tijdens Koningsdag. Belangrijk is dat we allemaal naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst. 

Beleef het familiegevoel
Bij DéDé dance in Stratum vormen we één grote familie. De kleinste kinderen kijken op naar de grotere die dansen in de hogere groepen en kunnen daar heel wat van leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan een gezellige sfeer. 

Iedereen kan dansen!

De perfecte dansschool voor de allerjongsten in Stratum
Met de hulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is geweldig om te zien hoe de allerkleinste al snel vooruitgang boeken. In Stratum kun je vanaf drie jaar bij ons komen dansen. 

Ook voor volwassenen
Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen bij onze dansschool in Stratum, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in Stratum!

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging
Na het eerste halfuur van de les kan het echte dansfeest beginnen. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. In de lessen oefenen we voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol en jezelf. Maar wel altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Het is net zo belangrijk om plezier te maken. Een les wordt nog leuker met de juiste hoeveelheid grapjes en gezelligheid. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Koningsdag en Sinterklaas vinden er leuke activiteiten plaats. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Stratum kennismaakt met de leukste dansschool.
 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden zo gegeven dat de informatie makkelijk blijft hangen. Zelfs de allerkleinsten pikken dingen op. Je leert meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe je de danspassen moet uitvoeren.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit en heb je meer uitdaging nodig, dan kun je terecht in een van onze demoteams. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.