Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Nederweert

DéDé Dance locatie Nederweert

Sportcentrum De Bengele in Nederweert

  • De Bengele 8
  • 6031 TZ Nederweert

De leuke dansschool in Nederweert!

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. 

Docente Myrne geeft hier DéDé Danceballet les in Sportcentrum De Bengele. Doe jij een keer mee?

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het allerleukste aan dansen is optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Nederweert verschillende optredens. Onder andere op de jaarmarkt en de kerstmarkt. Belangrijk is dat iedereen naar het optreden toeleeft. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst. 

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu net in de peuter- of juist de pubertijd zit, bij DéDé Dance vormen we in Nederweert één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls en kunnen veel van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Iedereen kan dansen!

Dansschool voor kinderen en volwassenen
Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen bij onze dansschool in Nederweert, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in je eigen dorp.

Voor de allerjongsten
We leren dansbewegingen aan met behulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerjongsten vooruitgang boeken. In Nederweert kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging
Na het eerste halfuur van de les kan het echte dansfeest beginnen. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. In de lessen oefenen we voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol en jezelf. Maar wel altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens de carnavalsles dansen we in thema en ook in de Sinterklaaslessen plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Nederweert kennismaakt met deze leuke dansschool.
 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden zo gegeven dat de informatie makkelijk blijft hangen. Zelfs de allerkleinsten pikken dingen op. Je leert meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe je de danspassen moet uitvoeren.