Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Eersel

DéDé Dance locatie Eersel

Fit Factory in Eersel

  • Dreef 31
  • 5521 GN Eersel

Kom dansen bij de leukste dansschool van Eersel

Docente Laura geeft hier DéDé Danceballet les in Fit Factory Eersel. Vraag hierboven een gratis proefles aan! 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. We geven elk jaar met de dansklassen in Eersel verschillende optredens. Onder andere op de Kerstmarkt en Eersel Beweegt. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor het familiegevoel
Of je nu een peuter of een puber bent, bij DéDé Dance in Eersel vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen. De kleinste kunnen natuurlijk veel van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Iedereen kan dansen!

De dansschool voor kinderen en volwassenen
Momenteel zijn er lessen tot en met 10 jaar bij DéDé Dance in Eersel. In Eersel kun je al vanaf drie jaar bij ons danslessen komen volgen, maar iedereen is welkom. Je leert bij ons eerder dansen dan dat je op de basisschool zit.

Voor de jongsten
Met behulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je het leukst nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is mooi om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten snel vooruitgang boeken.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging
Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we oude choreografie op en leren we nieuwe pasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer.  Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen
Bij DéDé Dance gaat het niet allen om serieus dansen, plezier maken is net zo belangrijk. De les wordt nog leuker met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Onze docenten geven ook workshops op basisscholen, zodat iedereen in Eersel kennismaakt met deze leuke dansschool.
 
 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en op dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden op een manier gegeven waarop de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerkleinste pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je terecht in een van onze demoteams. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans je nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas waar je al zeven jaar in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.