Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Veghel

DéDé Dance locatie Veghel

Danscentrum van de Burgt in Veghel

  • Pr. W Alexander Sportpark 5
  • 5461 XL Veghel

De leukste dansschool van Veghel is DéDé Dance!

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet.

Docentes Lonneke en Nienke geven hier DéDé Danceballet les in Danscentrum van de Burgt. Wil je een keer meedoen? Vraag dan een gratis proefles aan!

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in Veghel
Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Veghel verschillende optredens. Onder andere op Veghel op gympies en Bevrijdingsdag. Belangrijk is dat we met zijn allen naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Beleef het familiegevoel
Bij DéDé Dance in Veghel vormen we één grote familie, of je nu in de peuter- of pubertijd zit. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de ouderen zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Voor alle leeftijdscategorieën

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij DéDé Dance in Veghel. Dat is altijd hartstikke gezellig. Stroom altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11