Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Eindhoven

DéDé Dance locatie Tongelre

Basisschool Strijp Dorp in Eindhoven Strijp

  • Apeldoornstraat 1
  • 5651EN Eindhoven
DéDé Dance locatie Tongelre

De Hangar zalencentrum in Eindhoven Meerhoven

  • Meerbos 4
  • 5658 LA Eindhoven
DéDé Dance locatie Tongelre

De Toeloop in Eindhoven Tongelre

  • Jozef Israellaan 2
  • 5642 KA Eindhoven

Welkom bij DéDé Dance Eindhoven!

Volg DéDé Danceballet lessen in Blixembosch, Stratum, Strijp-R, Tongelre en Meerhoven.

Hier staan docentes Ilse, Jesslin, Lisa, Rosalie, Laurette en Jasmina klaar voor leuke danslessen. Leer op een speelse manier dansen. 

Iedereen kan dansen!

Perfect voor de allerjongsten
Met de hulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Eindhoven kun je al vanaf tweeënhalf jaar bij ons komen dansen. Zo leer je eerder dansen dan dat je op de basisschool zit.

Voor kinderen en volwassenen
Bij onze verschillende locaties in Eindhoven hebben we dansgroepen van allerlei leeftijden. De leeftijden lopen van 2,5 jaar op tot volwassenen. Kijk op welke locatie in Eindhoven ze dansgroepen hebben van jouw leeftijd en vraag eens een gratis proefles aan. Leer dansen in jouw buurt en stad en dans de sterren van de hemel.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze hebben allemaal een interne opleiding tot dansdocent gevolgd. Helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, al-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.