Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Mierlo

DéDé Dance locatie Mierlo

De Weijer in Mierlo

  • Heer van Scherpenzeelweg 24
  • 5731 EW Mierlo

De leukste dansschool in Mierlo!

Welkom bij DéDé Dance in Mierlo!
De leukste dansschool van Mierlo is DéDé Dance. Docente Lisa geeft hier DéDé Danceballet les in de Weijer. Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij ons. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-5 jaar, 6-8 jaar en 9 jaar. Dat is hartstikke gezellig.

Wil je een keer meedoen? 

Voor elkaar en met elkaar!

Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Mierlo verschillende optredens.

Zo zijn we aanwezig tijdens Koningsdag en Sinterklaas. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst. 

Ga voor dat familiegevoel
Of jenu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance is Mierlo vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook voor de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan een gezellig sfeer. 

Kom je meedoen? Vraag nu een proefles!

Iedereen kan dansen!

De perfecte dansschool voor de allerjongsten in Mierlo
Met de hulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is geweldig om te zien hoe de allerkleinste al snel vooruitgang boeken. In Mierlo kun je vanaf drie jaar bij ons komen dansen.

Ook voor volwassenen
Momenteel hebben we vooral jeugdgroepen bij DéDé Dance in Mierlo. Bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook in je eigen dorp de sterren van de hemel. 

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging
Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest los. Dan pakken we oude dansroutines terug op en leren we nieuwe pasjes. De dansroutines oefenen we voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen - jong, oud, dik dun, groot of klein- moet plezier hebben, dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden. 

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Sinterklaas- en Koningsdaglessen plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Mierlo kennismaakt met onze leuke dansschool.
 

Dans je fit

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden zo gegeven dat de informatie makkelijk blijft hangen. Zelfs de allerkleinsten pikken dingen op. Je leert meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe je de danspassen moet uitvoeren.

Een uur lang plezier
DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance- deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers.