Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Valkenswaard

DéDé Dance locatie Valkenswaard

SOC de Belleman in Valkenswaard

  • Bruninckxdal 2
  • 5551 EV Valkenswaard

De leukste dansschool van Valkenswaard!

Kom dansen bij de leukste dansschool in Valkenswaard. Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen bij onze dansschool in Valkenwaard, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. 

Docentes Rachel en Lisa geven hier DéDé Danceballet les in Sport- en Ontmoetingscentrum de Belleman. Wil je een keer meedoen? 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in Valkenswaard
Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Valkenswaard verschillende optredens. Onder andere met Koningsdag en op de Bellemarkt. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu net in de peuter- of pubertijd zit, bij DéDé Dance vormen we in Valkenswaard één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Dansschool voor iedereen!

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Valkenswaard. Er zijn groepen in de leeftijden van 3-5 jaar, 6-7 jaar, 7-8 jaar, 8-10 jaar, en 11-13 jaar Dat is altijd harstikke gezellig. Je stroomt altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Speciaal voor de allerkleinsten
Dansbewegingen leren we aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds leniger kunt worden. Het is mooi om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al vooruitgang boeken. In Valkenswaard kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11

Iedereen kan dansen!

Perfect voor de allerjongsten
Met de hulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Veldhoven kun je al vanaf twee jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Voor kinderen en volwassenen
Bij onze dansscholen in Veldhoven hebben veel dansgroepen met verschillende leeftijden. Bij de locaties lopen de leeftijden van 1,5 tot 68 jaar. Wil je ook komen dansen op een van onze locaties in Veldhoven?