Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Son & Breugel

DéDé Dance locatie Son & Breugel

De Boerderij in Son & Breugel

  • Leeuwstraat 2
  • 5690 AC Son & Breugel

Welkom bij DéDé Dance Son & Breugel!

Kom dansen bij de leukste dansschool in Son & Breugel! Docentes Rachel en Lisa geven hier DéDé Danceballet les in De Boerderij. Wil je een keer meedoen? Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Son & Breugel verschillende optredens. Onder andere op Samenloop voor Hoop en het Showfestival. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Son & Breugel vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Iedereen kan dansen!

Kinderen en jong volwassenen van alle leeftijden vinden hun eigen plek bij de leukste dansschool van Son & Breugel.

Er zijn groepen in de leeftijden van 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-12 jaar, 12-16 jaar, 16-26 jaar en 17-29 jaar.

Dat is hartstikke gezellig. Je stroomt altijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Onze dansschool is perfect voor de allerjongsten
We leren dansbewegingen aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen. In Son & Breugel kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.Kinderen en jong volwassenen van alle leeftijden vinden hun eigen plek bij de leukste dansschool van Son & Breugel.

 

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot, klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.