Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Asten

dummy-location

Sporthal De Schop in Asten

  • Lienderweg 66
  • 5721 CN Asten

Kom dansen bij de DéDé Dance-dansschool in Asten!

De leukste dansschool in Asten is DéDé Dance. In Sporthal de Schop geeft docente Jasmina DéDé Danceballet. Wil jij een keer meedoen?

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Asten verschillende optredens.

Zo zijn we aanwezig tijdens Koningsdag, Sinterklaas, Koopzondagen & de Kolderieke avonden.

Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Asten vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan een gezellige sfeer.

Iedereen kan dansen!

De perfecte dansschool voor de allerjongsten
Aan de hand van spelletjes leren we dansbewegingen, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. In de danceballetlessen speel je het muizenspel en leer je hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al vooruitgang boeken. In Asten kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo leer je eerder dansen dan dat je op de basisschool zit. 

Dansen voor kinderen en volwassenen
Bij onze dansschool in Asten variëren de leeftijden van 3 tot en met jong-volwassenen. We hebben in Asten dansgroepen in alle leeftijden.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Een uur lang plezier
DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers. 

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Sinterklaas- en Koningsdaglessen plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Asten kennismaakt met onze leuke dansschool.
 

Steeds een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest los. Dan pakken we oude dansroutines terug op en leren we nieuwe pasjes. De dansroutines oefenen we voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen - jong, oud, dik, dun, groot of klein - moet plezier hebben, dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden gegeven op een manier dat iedereen de informatie makkelijk onthoudt. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Train jezelf leniger
Na de conditietraining werken we aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want naast een goede conditie is een goede houding onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen op langzamere muziek snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen! Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen.