Train alle spiergroepen tijdens 
de DéDé Fiësta Workout

Bouw conditie en kracht op tijdens de DéDé Fiësta Workout en dans als een Latijns-Amerikaanse. Met de bewegingen uit de salsa, merengue en samba train je alle spiergroepen in je lichaam. Het resultaat: een strakke buik, stevige billen en een verbeterd uithoudingsvermogen. En niet te vergeten maak je een hoop plezier! 

Meer tempo, kracht en beweging
Wij geven het eerlijk toe: onze workouts zijn niet appeltje eitje. Het hele uur draait om conditie verbeteren, kracht opbouwen en met de heupen swingen. Het tempo ligt dus echt wat hoger dan je misschien gewend bent. Maar jij wilt een work-out waar je écht iets aan hebt en daarom dagen wij jou graag uit. 

Praktische informatie

We bieden 2 verschillende abonnementen aan:

1x per week: € 31,50 per maand
2x per week: € 49,95 per maand

Eenmalig brengen wij € 7,50 inschrijfkosten in rekening.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Draag vooral waar jij je prettig in voelt. Of dat nu een yoga-outfit of een korte broek is, het maakt ons niet uit. Het enige wat wij adviseren zijn aerobics- of fitnessschoenen. Zo heb je betere grip op de dansvloer en maak je snelle bewegingen het makkelijkst.

Je bent van harte welkom om DéDé Fiësta Workout lessen te volgen in Veldhoven.

Bepaal zelf wanneer je komt
Jouw drukke agenda zit bomvol. Je hebt je handen vol aan studie of werk en ook spreek je tijdens onze lessen soms liever af met je vrienden. Daarom werken wij met strippenkaarten van 10 lessen. Zo sluit je aan wanneer je wilt en betaal je alleen als je aanwezig bent. Zelfs als je op het laatste moment besluit om een les te skippen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Fiësta workout? Kom dan een keer een gratis proefles volgen en kijk of deze stijl bij jou past. Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht je binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou je dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Laat je inspireren

DeDe Fiesta workout 8
DeDe Fiesta workout 6
DeDe Fiesta workout 4

Eerste keer Fiësta Workout

De allereerste les volg je de rest van de groep om de routines onder de knie te krijgen. Onze dansdocenten houden nauwlettend in de gaten of je de bewegingen goed uitvoert, zodat je de juiste spiergroepen traint. Zo zorgen ze dat je enkel en alleen de dag erna spierpijn hebt en geen blessures aan de lessen overhoudt.

Ervaar jouw groei

Naarmate de lessen vorderen, dans je steeds soepeler en makkelijker. De basisbewegingen keren namelijk iedere les terug. Heb je ze eenmaal door, dan volgt de rest vanzelf. Na enkele lessen begrijp je alle termen die onze dansdocenten gebruiken. Zij praten bovendien over een headset met aangesloten speaker, zodat ook iedereen achterin de zaal de choreografie hoort.

Work hard, play hard

De Fiësta Workout daagt je uit. Laat je spieren branden, voer het tempo op en dans tot je erbij neervalt. Onze dansdocenten pushen je om over je grenzen heen te gaan. Maar als je liever op je eigen tempo blijft dansen, dan motiveren ze je op een rustigere manier. Jij bepaalt uiteindelijk hoe je de les uitwandelt - of strompelt. Al streven wij natuurlijk naar badend in het zweet.

Maak je vooral geen zorgen als de zweetdruppels van je hoofd afdruipen: onze danszaal is uitgerust met heerlijk verkoelende airco’s.

DéDé Fiesta workout, daar blijft geen spier onbenut!

Voel je fit

Conditie en houding

Verbeter jouw conditie door iedere week te dansen op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek. Want al die stappen, armbewegingen en draaiende heupen vragen wat van jouw lichaam. Als jij iedere keer de volle honderd procent geeft, dans jij uiteindelijk moeiteloos de lessen door. Maak je overigens geen zorgen dat de Fiësta Workout je gaat vervelen. Het tempo van de dansdocent ligt akelig hoog en de choreografie verandert continu, zodat jij altijd uitgedaagd wordt.

Bouw spierkracht op

Van de armen, benen, billen tot aan de buik: alles in jouw lichaam wordt flink gedrild tijdens de Latijns-Amerikaanse danslessen. Geen spier blijft onbenut. Zo trainen wij jouw armen en schouders met een elastische weerstandband. Squat je continu voor je krachtigere bilspieren. En door de doorlopende salsabewegingen verstevig je jouw taille. 

Uur lang plezier

Onze Latijns-Amerikaanse danslessen zijn echte work-outs die jou uitdagen. Daarnaast doen wij er alles aan om een lach op je gezicht te krijgen. De Fiësta Workout draait namelijk ook om plezier maken en tussendoor bijkletsen met de rest. Wij spitsen onze choreografie dan ook niet toe op een optreden of voorstelling zoals de rest van de DéDé Dance groepen. Geef gewoon alles wat je hebt in onze les en enjoy yourself!

Ga ervoor!

Opbouw van de lessen
Een goede opwarming resulteert in soepele spieren en pezen. Daarom begin je iedere les met een warming-up op een choreografie met Latijns-Amerikaanse invloeden. Met zo’n twee of drie nummers bouwen we rustig op. Vervolgens gooien we die hartslag omhoog. Het middenstuk van de les bestaat meestal uit vijf uptempo nummers die jou uitdagen. De les eindigt met een coolingdown waarin je alle spieren rekt en strekt. Zo beperken we de spierpijn van de dag erna tot een minimum.

Energieke muziek
De Fiësta Workout bestaat uit ritmische Latijns-Amerikaanse muziek, zoals salsa en mambo. Ook houden we de hitlijsten in de gaten voor de nieuwste dansnummers. Elke 2 tot 3 weken passen we onze playlist aan. Zo hoor je steeds nieuwe nummers voorbij komen tijdens de danslessen. De choreografie verandert uiteraard net zo vaak mee.

Individuele aandacht
Wanneer je last hebt van specifieke pijntjes en je bepaalde bewegingen niet kan of mag maken, dan geeft de dansdocent je alternatieve oefeningen. Zo kan iedereen gewoon meedoen. 
Onze dansdocenten lopen voortdurend door de zaal om te kijken of jouw bewegingen, houding en tempo goed gaan. Zie dit niet als pottenkijkers, maar als preventieve check waardoor jij geen blessures oploopt. Lukt het even niet of houd je het tempo niet bij? De dansdocent neemt alle tijd om je weer op weg te helpen.

Onze docenten en dansstijlen

Danceballet is niet de enige les die de tachtig docenten van DéDé Dance geven. Ook andere dansvormen komen aan bod. Zo is er een klassieke balletles, ook wel Classic genoemd, voor balletfanaten. We geven ook Urban dance. Op onze hoofdlocatie in Veldhoven geven we ook nog eens Fiësta Workout voor de liefhebbers van latin.

Welke dansvorm past bij jou

  • DéDé Classic – Classic ballet à la 2024 met technieken uit traditioneel klassiek ballet, compleet met tendu’s, plies en pianomuziek.
  • DéDé Danceballet – Talentvolle docenten leren je een unieke manier van bewegen. Geen hiphop, moderne dans of streetdance, maar een eigen stijl die barst van de energie.
  • DéDé Urban – Hip-hop, Afro en streetdance: het komt allemaal bij urban dance voorbij.
  • DéDé Fiësta Workout – Bouw conditie en kracht op tijdens de workout en dans als een Latijns-Amerikaanse. Met de bewegingen uit de salsa, merengue en samba train je alle spiergroepen in je lichaam.

Al 42 jaar een begrip
Van Dinky Dancers naar DéDé Dance. Vanwege het groeiende enthousiasme voor deze bijzondere vorm van danceballet groeide het dansconcept uit naar meer dan 30 locaties. In de afgelopen 42 jaar was de dansschool voor veel meiden een tweede thuis. Eigenaar Deyonne van Dam nam het stokje over van haar moeder en oprichtster Marionne en weet dat familiegevoel nog altijd te behouden.

Word enthousiast van onze dansdocenten
Jouw dansdocent weet precies wat Classic, Danceballet of Urban inhoudt, omdat ze zelf ook begonnen is als danseres bij DéDé Dance. Onze speciale 2-jarig interne opleiding geeft jonge meiden en jongens de kans om zelf les te geven. En dat wordt behoorlijk professioneel aangepakt. De docenten in spe krijgen les in didactiek, de ontwikkeling van tieners en kinderen en hoe je lesgeeft aan (jong)volwassenen. Ze lopen stage bij mededocenten zodat ze straks vol vertrouwen voor de dansklas staan.

Als je van dansen houdt, is de juiste dansdocent degene die jou motiveert.