Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Nuenen

DéDé Dance locatie Nuenen

’t Klooster in Nuenen

  • Park 1
  • 5671 GA Nuenen
DéDé Dance locatie Nuenen Any Time

Anytime Fitness in Nuenen

  • Vincent van Gogh Plein 97
  • 5671 DV Nuenen
DéDé Dance locatie Feel Fit Center

Feel Fit Center in Nuenen

  • Sportlaan 4-6
  • 5761 GR Nuenen

Welkom bij DéDé Dance in Nuenen!

De leukste dansschool in Nuenen is DéDé Dance! 

Bij DéDé Dance blijf je continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Volg Danceballet en Urban lessen in 't Klooster, Anytime Fitness of Feel Fit Center. Hier staan docentes Ilona, Laura, Nikki, Rachel, Fenna en Joy klaar voor leuke danslessen. 

Voor elkaar en met elkaar!

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Nuenen vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Optredens in het dorp
Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Nuenen verschillende optredens. Onder andere op Nuenen Culinair en Picknick in ‘t Park. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Iedereen kan dansen!

Dansschool voor iedereen!
Kinderen en volwassenen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Nuenen. De leeftijden lopen op van 2,5 jaar tot volwassenen. Dat is altijd hartstikke gezellig. Stroom altijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Perfect voor de allerjongsten
We leren dansbewegingen aan met behulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je het leukst nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinste snel leren en vooruitgang boeken. In Nuenen kun je al vanaf 2,5 jaar leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe pasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol en ons zelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Dans je fit!

Locaties
Momenteel geven we op onze locaties in Nuenen dansles aan alle leeftijdscategorieën. In ’t Klooster kan je bij ons dansen vanaf 1,5 jaar tot 8 jaar, bij Feel Fit Center en Anytime Fitness kan je vanaf 3 tot en met 25 jaar dansen. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in je eigen dorp.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt die bij zijn of haar niveau horen. Zo dans jij nog steeds met je eigen groep in de normale klas waar je al zeven jaar in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.