Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Helmond Brouwhuis

DéDé Dance locatie Helmond Brouwhuis

Fitnessclub Helmond in Helmond Brouwhuis

  • Rivierensingel 90
  • 5704 KC Helmond/ Brouwhuis

Kom dansen bij de DéDé Dance-dansschool in Brouwhuis

De leukste dansschool in Helmond in natuurlijk DéDé Dance. In fitnessclub Helmond krijg je dansles en oprechte aandacht van een docente uit de buurt. Zo leer je op een speelse manier hoe jij een echte danser wordt.

Voor elkaar en met elkaar!

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Brouwhuis vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Optredens in het dorp
Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Brouwhuis verschillende optredens. Onder andere tijdens de Halloween tocht en Sinterklaas intocht . Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Iedereen kan dansen!

Dansschool voor iedereen!
Kinderen en volwassenen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Helmond. De leeftijden lopen op van 3 jaar tot volwassenen. Dat is altijd hartstikke gezellig. Stroom altijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Perfect voor de allerjongsten
We leren dansbewegingen aan met behulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je het leukst nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinste snel leren en vooruitgang boeken. In Brouwhuis kun je al vanaf driejaar leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Urban 11
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Urban 7

Dansen is de leukste manier van bewegen

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe pasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol en ons zelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden zo gegeven dat de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Dans je fit!

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Koningsdag en Sinterklaas plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen in Helmond, zodat iedereen kennismaakt met deze leuke dansschool..

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt die bij zijn of haar niveau horen. Zo dans jij nog steeds met je eigen groep in de normale klas waar je al zeven jaar in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.