Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Eindhoven Tongelre

DéDé Dance locatie Tongelre

De Toeloop in Eindhoven Tongelre

  • Jozef Israellaan 2
  • 5642 KA Eindhoven

Kom dansen bij de DéDé Dance-dansschool in Tongelre

Leer dansen bij de leukste dansschool in Tongelre. Docente Ilse geeft hier DéDé Danceballet les in Sporthal de Toeloop. Wil je een keer meedoen? 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in de stad
Het allerleukste aan dansen in optreden natuurlijk. Elk jaar geven we met de dansklassen verschillende optredens in Tongelre. Zo zijn we aanwezig bij de intocht van Sinterklaas, de kerstmarkt en tijdens koningsdag. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Tongelre vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk veel van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan een gezellige sfeer.

Iedereen kan dansen!

Perfect voor de allerjongsten
Spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Met behulp van spelletjes leren wij nieuwe dansbewegingen aan. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is leuk om te zien dat zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Tongelre kun je al vanaf drie jaar bij ons leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Dansschool voor iedereen
Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen en een volwassenengroep bij onze dansschool in Tongelre, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan tieners en (jong)volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in je eigen dorp.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging
Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot, klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen tijdens de lessen van DéDé Dance, plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt nog leuker met de juiste dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Onze docenten geven ook regelmatig op basisscholen workshops, zodat iedereen in Tongelre kennismaakt met de leukste dansschool.
 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden zo gegeven dat de informatie makkelijk blijft hangen. Zelfs de allerkleinsten pikken dingen op. Je leert meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe je de danspassen moet uitvoeren.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je eigen groep in de normale klas waar je al langer in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.