Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Beek en Donk

DéDé Dance locatie Lifestyle Center Laarbeek & Ontmoetingscentrum Beek & Donk

Lifestyle Center Laarbeek in Beek en Donk

  • Parklaan 6
  • 5741 EZ Beek en Donk
DéDé Dance locatie B&D Ontmoetingscentrum

Ontmoetingscentrum in Beek en Donk

  • Otterweg 27
  • 5741BC Beek & Donk

Kom dansen in Beek en Donk bij de DéDé Dance dansschool

De leukste dansschool in Beek & Donk is DéDé Dance. Docentes Linda en Jesslin geven hier DéDé Danceballet les in Lifestyle Center Laarbeek & Ontmoetingscentrum Beek & Donk. Wil je een keer meedoen? Vraag een gratis proefles aan!

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het allerleukste aan dansen zijn de optredens. Elk jaar geven we met de dansklassen in Beek en Donk verschillende optredens. Onder andere op de jaarmarkt en de kerstmarkt. Belangrijk is dat we allemaal naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Beleef het familiegevoel
Bij DéDé Dance in Beek en Donk vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere die dansen in de hogeren groepen en daar kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan een gezellige sfeer.

Iedereen kan dansen!

De perfecte dansschool voor de allerjongsten in Beek en Donk
Met de hulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is geweldig om te zien hoe de allerkleinste al snel vooruitgang boeken. In Beek en Donk kun je vanaf drie jaar bij ons komen dansen.

Ook voor volwassenen
Bij onze dansschool in Beek & Donk variëren de leeftijden van 3 tot en met jong-volwassenen. In Beek & Donk hebben we dansgroepen in alle leeftijden.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Een uur lang plezier
DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers.

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen om serieus dansen. We maken veel plezier, want dat is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan grapjes en gezelligheid. We maken van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Carnaval dansen we in thema en met Sinterklaas plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven regelmatig workshops op basisscholen in Beek en Donk.
 

Steeds een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur barst het echte dansfeest los. Dan pakken we dansroutines weer op en leren nieuwe pasjes. We werken hard voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol en natuurlijk voor jezelf. Dit alles doen we in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein – moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Interactie zorgt voor leren
We geven de lessen zo dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pakken dingen op. Je leert de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit en heb je meer uitdaging nodig, dan kun je terecht in een van onze demoteams. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.