Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Veldhoven Oerle

DéDé Dance locatie Oerle

Basisschool St. Jan Baptist in Veldhoven Oerle

  • Oude Kerkstraat 27
  • 5507 LA Veldhoven

De leukste dansschool van Oerle!

Volg Danceballet les in de Basisschool St. Jan Baptist. 

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om ze soepel te leren dansen. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Interactie zorgt voor leren
Na het eerste halfuur van de les kan het echte dansfeest beginnen. Dan pakken we de oude choreografie weer op en gaan we nieuwe pasjes leren. In de lessen oefenen we voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Voor alle leeftijdscategorieën

Kinderen en volwassenen van alle leeftijden vinden hun eigen plek op een van de locaties in Veldhoven. Bij Basisschool St. Jan Baptist dansen kinderen van 3 tot en met 8 jaar. Dat is hartstikke gezellig. Je stroomt altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11

Iedereen kan dansen!

Perfect voor de allerjongsten
Met de hulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Veldhoven kun je al vanaf twee jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Voor kinderen en volwassenen
Bij onze dansscholen in Veldhoven hebben veel dansgroepen met verschillende leeftijden. Bij de locaties lopen de leeftijden van 1,5 tot 68 jaar. Wil je ook komen dansen op een van onze locaties in Veldhoven?