Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Bergeijk

DéDé Dance locatie Be fit Center

Be fit Center in Bergeijk

  • Nieuwstraat 17
  • 5571 BA Bergeijk

Kom dansen bij de DéDé Dance-dansschool in Bergeijk!

Leer dansen bij de leukste dansschool in Bergeijk. Docente Sanne geeft hier DéDé Danceballet les in Be Fit Center. Wil je een keer meedoen? Vraag hierboven een gratis proefles aan!

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het allerleukste aan dansen is optreden. Elk jaar geven we verschillende optredens met de dansklassen in Bergeijk. Onder andere op het Ploegfestival, het Marktfestival en het Modeweekend in het voor- en najaar. Het is belangrijk dat we met zijn allen naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor een familiegevoel
Of je nu in de peuter of juist pubertijd zit, bij DéDé Dance in Bergeijk vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogeren groepen en kunnen heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat zorgt voor een gezellige sfeer.

Iedereen kan dansen!

De perfecte dansschool voor kinderen in Bergeijk
We leren dansbewegingen aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel leniger te worden. Het is prachtig om te zien hoe de allerkleinste al heel snel vooruitgang boeken. In Bergeijk kun je al vanaf zes jaar bij ons leren dansen. De allerjongste leerlingen van 3 t/m 6 jaar kunnen terecht in Bergeijk voor de peuter/ kleuterles.

Ook voor jongeren en volwassenen
Bij onze locatie in Bergeijk hebben we momenteel vooral jeugdgroepen tussen de 6 – 12 jaar, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging
Na het eerste half uur van de les, begint het dansfeest. Dan pakken we dansroutines weer op en gaan we nieuwe pasjes leren, voor een aankomend optreden of gewoon voor de lol. Maar altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen – jong, oud, dik, dun, groot of klein – moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen
Naast serieus dansen is plezier ook belangrijk in onze lessen. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Koningsdag en Sinterklaas plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Bergeijk kennismaakt met deze leuke dansschool in Bergeijk.
 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Dat doen wij ook bij DéDé Dance in Bergeijk. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd met het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De informatie tijdens de lessen wordt op de juiste manier gegeven, zodat de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen goed op. Leer de oefeningen meteen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder dat je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit en heb je meer uitdaging nodig, dan kun je terecht in een van onze demoteams. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.