Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Deurne

DéDé Dance locatie Deurne

ONE LIFE RX SPORTS in Deurne

  • Henri Dunantweg 14
  • 5751 CB Deurne

Kom dansen bij de leukste dansschool van Deurne!

De leukste dansschool in Deurne is DéDé Dance! Bij One Life RX Sports geven docentes Sabine, Lieke en Yvon DéDé Danceballet les.

Wil je een keer meedoen? 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het leukste aan dansen zijn de optredens die we samen als groep uitvoeren. Elk jaar geven we met de dansklassen in Deurne verschillende optredens. Onder andere op de jaarmarkt en de kerstmarkt. Belangrijk is dat we met zijn allen naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor het familiegevoel
Bij DéDé Dance in Deurne vormen we één grote familie, of je nu in de peuter of pubertijd zit. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Iedereen kan dansen!

Perfect voor de allerjongsten
Met behulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Met het muizenspel leer je hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Deurne kun je al vanaf twee jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Ook voor kinderen en volwassenen
Momenteel zijn er in Deurne van alle leeftijdscategorieën dansgroepen. De leeftijden variëren van twee jaar tot (jong)volwassenen.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging
Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we oude choreografie op en leren we nieuwe pasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer.  Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen
Bij DéDé Dance gaat het niet allen om serieus dansen, plezier maken is net zo belangrijk. De les wordt nog leuker met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Onze docenten geven ook workshops op basisscholen, zodat iedereen in Deurne kennismaakt met deze leuke dansschool.
 
 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en op dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden op een manier gegeven waarop de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerkleinste pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je terecht in een van onze demoteams. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans je nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas waar je al zeven jaar in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.