Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Eindhoven Strijp

DéDé Dance locatie Tongelre

Basisschool Strijp Dorp in Eindhoven Strijp

  • Apeldoornstraat 1
  • 5651EN Eindhoven

Welkom bij DéDé Dance in Strijp!

Kom dansen bij de leukste dansschool in Strijp! Docente Jesslin geeft hier DéDé Danceballet les in Basisschool Strijp Dorp. Wil je een keer meedoen? Een gemiddelde Dance,Dance,Dance-deelnemer is er niets bij.

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in de stad
Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Strijp verschillende optredens. Onder andere tijdens koningsdag en de intocht van Sinterklaas. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Strijp vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Iedereen kan dansen!

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plek bij de leukste dansschool van Strijp!

Er zijn groepen in de leeftijden van 3-5 jaar, 6-8 jaar & 9-12 jaar

Dat is hartstikke gezellig. Je stroomt altijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.
Onze dansschool is perfect voor de allerjongsten
We leren dansbewegingen aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen. In Strijp kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.Kinderen en jong volwassenen van alle leeftijden vinden hun eigen plek bij de leukste dansschool van Strijp.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging
Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot, klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen tijdens de lessen van DéDé Dance, plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt nog leuker met de juiste dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Onze docenten geven ook regelmatig op basisscholen workshops, zodat iedereen in Strijp kennismaakt met de leukste dansschool.
 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden zo gegeven dat de informatie makkelijk blijft hangen. Zelfs de allerkleinsten pikken dingen op. Je leert meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe je de danspassen moet uitvoeren.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je eigen groep in de normale klas waar je al langer in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.