Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Bladel

DéDé Dance locatie Bladel

Fitcenter in Bladel

  • Postelweg 31
  • 5531 MV Bladel

Kom dansen bij de leukste dansschool van Bladel!

Welkom bij DéDé Dance in Bladel!
Docentes Laurette, Lynn en Lisanne geven hier DéDé Danceballet les in Fitcenter Bladel. Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij ons. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-5 jaar, 6-8 jaar en 14 jaar. Dat is hartstikke gezellig.

Wil je een keer meedoen? 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het leukste aan dansen is optreden natuurlijk. Elk jaar geven we met de dansklassen optredens in Bladel. Onder ander op het Modeweekend en met Koningsdag in Hapert. Het is belangrijk dat we met zijn allen naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu in de peuter- of juist pubertijd zit, bij DéDé Dance in Bladel vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan het gezellige sfeertje.

Iedereen kan dansen!

Speciaal voor de jongsten
Met behulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je leniger wordt. Het is prachtig om te zien dat ook de allerkleinsten al snel vooruitgang boeken. In Bladel kun je al vanaf drie jaar bij ons leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Dansschool voor kinderen en volwassenen
Momenteel zijn er vooral jeugd- en tienergroepen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen in Bladel. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging
Na het eerste half uur van de dansles barst het echte dansfeest los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen – jong, oud, dik, dun, groot of klein – moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Het is net zo belangrijk om plezier te maken. Een les wordt nog leuker met de juiste hoeveelheid grapjes en gezelligheid. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Halloween en Sinterklaas vinden er leuke activiteiten plaats. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Bladel kennismaakt met de leukste dansschool.
 
 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Dat doen wij ook bij DéDé Dance in Bladel. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd met het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De informatie tijdens de lessen wordt op de juiste manier gegeven, zodat de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen goed op. Leer de oefeningen meteen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder dat je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit en heb je meer uitdaging nodig, dan kun je terecht in een van onze demoteams. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.