Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Waalre

DéDé Dance locatie Waalre

Sporthal Hoeveland in Waalre

  • Meester Slootsweg 3
  • 5581 AS Waalre

Welkom bij DéDé Dance Waalre!

Kom dansen bij DéDé Dance in Waalre. Docentes Amber en Cathelijne geven hier DéDé Danceballet les in Sporthal Hoeveland. Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen in Waalre.

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in Waalre
Het allerleukste aan dansen is optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Waalre verschillende optredens. Onder andere op Spring edition en vereniging voor de jeugd. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Waalre vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Perfecte dansschool voor de kleinsten

We leren dansbewegingen aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen. In Waalre kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit. 

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11

Voor alle leeftijdscategorieën

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Waalre. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-4 jaar, 4-5 jaar, 6-7 jaar, 6-8 jaar en 9-12 jaar. Je stroomt altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Dat is hartstikke gezellig. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!