Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Uden

DéDé Dance locatie Uden

Bodyvision Healthclub in Uden

  • Hockeyweg 8
  • 5405 NC Uden

De leukste dansschool van Uden!

Kom dansen bij de leukste dansschool van Uden. DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Docentes Laura & Anne geven hier DéDé Danceballet les in Body Vision Healthclub.

Wil je een keer meedoen? 
Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je inspireren door gemotiveerde dansers bij DéDé Dance in Uden.

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het leukste aan dansen zijn de optredens natuurlijk. Elk jaar geven we met de dansklassen in Uden verschillende optredens. Onder andere op de kermis. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten met zijn allen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Beleef het familiegevoel
Of je nu net in de peuter of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Uden vormen we één grote familie. De kleinste kijken op naar de grotere meiden en kunnen heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Dansschool perfect voor de allerjongsten

We leren dansbewegingen aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger kan worden. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgaan boeken. In Uden kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4

Iedereen kan dansen!

Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen in Uden.

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Uden. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar en 12-14 jaar. Dat is altijd hartstikke gezellig. Stroom altijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Vraag een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in Uden.