Praktische informatie

Ontdek DéDé op meer dan 30 locaties
Lekker dansen kun je overal in Brabant en Limburg. DéDé Dance zit namelijk in 24 dorpen en steden. Van Eindhoven en Veldhoven tot aan Heythuysen en Bergeijk. In je eigen dorp of stad ga je los op muziek van nu. Voor ieder wat wils, dus! Omdat we bij jou in de buurt lesgeven, zit je altijd bij jouw vriendinnen in de dansklas.

Asten, Beek en Donk, Bergeijk, Best, Bladel, Deurne, Eersel, Eindhoven, Helmond, Heythuysen, Maasbree, Meijel, Mierlo, Nederweert, Nuenen, Panningen, Son & Breugel, Uden, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven en Waalre.

Een keer mee dansen, mag natuurlijk altijd! Ben je tussen de 2 en 5 jaar, dan mag je zélfs 2 gratis proeflessen volgen om uit te proberen of dit bij je past!

Ben je helemaal in de ban van de dansstijl na je proefles(sen) bij DéDé Dance? Voel je dat dit jouw ding is? Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ze aan je docent te stellen. Als alles duidelijk is en je staat te popelen om te beginnen, vraag dan aan je docent om een inschrijfformulier.

Zodra je bent ingeschreven, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Maar als je niet kunt wachten om te starten, neem dan vast een kijkje in onze DéDé Dancewear webshop, waar we een collectie hebben voor elke dansstijl.

Op het inschrijfformulier kan je terug lezen dat het lesgeld tot 18 jaar € 30,50 per maand bedraagt en vanaf 18 jaar € 31,50 per maand.

Daarnaast komt er éénmalig € 8,50 administratiekosten/ inschrijfgeld bij.