Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Meijel

DéDé Dance locatie Meijel

D’n Binger in Meijel

  • Alexanderplein 2
  • 5768 BE Meijel

De leukste dansschool in Meijel!

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. DéDé Dance is de leukste dansschool in Meijel. Docentes Miriam en Jenna geven hier DéDé Danceballet les in D'n Binger.

Wil je een keer meedoen? 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het allerleukste aan dansen is optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Meijel verschillende optredens. Onder andere op de jaarmarkt en de kerstmarkt. Belangrijk is dat iedereen naar het optreden toeleeft. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu net in de peuter- of juist de pubertijd zit, bij DéDé Dance vormen we in Meijel één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls en kunnen veel van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Kom je meedoen? Vraag nu een proefles!

Iedereen kan dansen!

Dansschool voor kinderen en volwassenen
Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen in Meijel. Vraag eens een proefles aan en dans ook in je eigen dorp de sterren van de hemel.

Perfect voor de kleinsten
We leren via spelletjes nieuwe dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe ze vooruitgang boeken, zelfs de allerkleinsten. In Meijel kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leer je nieuwe danspasjes. We oefenen in de lessen voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dun, dik, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden op een duidelijke manier gegeven zodat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen in de lessen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Dansen is de leukste manier van bewegen

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens de carnavalsles dansen we in thema en ook in de Sinterklaaslessen plannen we leuke activiteiten.

Elke keer een level hoger
Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.