Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Eindhoven Blixembosch

DéDé Dance locatie VTA Blixems

VTA Blixems in Eindhoven Blixembosch

  • Ouverture 2
  • 5629 PV Eindhoven

Kom dansen bij DéDé Dance in Blixembosch!

Leer dansen bij de leukste dansschool in Blixembosch. Docentes Ilse & Lisa geven hier DéDé Danceballet in VTA Blixems. Wil je een keer meedoen?  

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in Blixembosch
Het leukste aan dansen is optreden natuurlijk. Elk jaar geven we met de dansklassen optredens in Blixembosch. Onder andere tijdens het familiespectakel en met Koningsdag in Eindhoven. Het is belangrijk dat we met zijn allen naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familie gevoel
Of je nu in de peuter- of juist pubertijd zit, bij DéDé Dance in Blixembosch vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan het gezellige sfeertje.

Iedereen kan dansen!

Speciaal voor de jongsten
Met behulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je leniger wordt. Het is prachtig om te zien dat ook de allerkleinsten al snel vooruitgang boeken. In Blixembosch kun je al vanaf drie jaar bij ons leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Dansschool voor kinderen en volwassenen
Momenteel zijn er dansgroepen voor alle leeftijden bij DéDé Dance in Blixembosch. De jongste dansgroep is 3-5 jaar en dit loopt op tot volwassen dansgroepen. Vraag eens een proefles aan en dans ook in Blixembosch de sterren van de hemel.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging
Na het eerste halfuur van de les kan het echte dansfeest beginnen. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. In de lessen oefenen we voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol en jezelf. Maar wel altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Het is net zo belangrijk om plezier te maken. Een les wordt nog leuker met de juiste hoeveelheid grapjes en gezelligheid. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Koningsdag en Sinterklaas vinden er leuke activiteiten plaats. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Blixembosch kennismaakt met de leukste dansschool.
 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden zo gegeven dat de informatie makkelijk blijft hangen. Zelfs de allerkleinsten pikken dingen op. Je leert meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe je de danspassen moet uitvoeren.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit en heb je meer uitdaging nodig, dan kun je terecht in een van onze demoteams. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.