Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Helmond

DéDé Dance locatie Helmond Brouwhuis

Fitnessclub Helmond in Helmond Brouwhuis

  • Rivierensingel 90
  • 5704 KC Helmond/ Brouwhuis
DéDé Dance locatie Brandevoort

S.C.C. ’t Brandpunt in Helmond Brandevoort

  • Biezenlaan 29
  • 5708 ZD Helmond/Brandevoort

Iedereen kan dansen!

Dansschool voor iedereen
Momenteel hebben we in Helmond dansgroepen van alle leeftijden. De lessen worden zo gegeven dat de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Voor de allerjongsten
We leren dansbewegingen aan met behulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je het leukst nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinste snel leren en vooruitgang boeken. In Helmond kun je al vanaf twee jaar leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze hebben allemaal een interne opleiding tot dansdocent gevolgd. Helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, al-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.