Wil je gaan dansen bij DéDé Dance? 

Met DéDé zijn we op veel locaties actief. Iedere locatie heeft zijn eigen specialiteit, zo kan je bij de een helemaal uit de voeten met Urban Dance en bij de andere locatie weer los gaan op Classic of Danceballet.

Op deze locaties geven wij dansles in Heythuysen

DéDé Dance locatie Heyhuysen

Basisschool De Neerakker in Heythuysen

  • In de Neerakker 2
  • 6093 JE Heythuysen

Kom dansen bij DéDé Dance Heythuysen!

Docente Birte geeft hier DéDé Danceballet les in de gymzaal van Basisschool De Neerakker in Heythuysen. 

Wil je een keer meedoen? 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp
Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Heythuysen verschillende optredens. Onder andere op zittingsavonden en de Kinder Bonte Middag. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel
Of je nu net in de peuter- of pubertijd zit, bij DéDé Dance vormen we in Heythuysen één grote familie. De kleinste meiden kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan onze gezellige sfeer.

Iedereen kan dansen!

Perfect voor de allerjongsten
We leren dansbewegingen aan met behulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Heythuysen kun je al van zes jaar bij ons komen dansen. 

Dansschool voor kinderen en volwassenen
Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen bij onze locatie in Heythuysen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook in je eigen dorp de sterren van de hemel.

DeDe Danceballet kids 7
DeDe Danceballet 20
DeDe Dance Logeerlessen 11
DeDe Danceballet kids 4
DeDe Dance Logeerlessen 1

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echt dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar wel altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden op een duidelijke manier gegeven zodat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen in de lessen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Dans je fit!

Lekker gek doen
Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens de carnavalsles dansen we in thema en ook in de Sinterklaaslessen plannen we leuke activiteiten.

Elke keer een level hoger
Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.