Fiësta Workout

Fiësta Workout

Train alle spiergroepen tijdens de DéDé Fiësta Workout

Bouw conditie en kracht op tijdens de DéDé Fiësta Workout en dans als een Latijns-Amerikaanse. Met de bewegingen uit de salsa, merengue en samba train je alle spiergroepen in je lichaam. Het resultaat: een strakke buik, stevige billen en een verbeterd uithoudingsvermogen. En niet te vergeten maak je een hoop plezier! 

Loop binnen voor een proefles in Veldhoven en ervaar het zelf.

Vraag een proefles aan!


Meer tempo, kracht en beweging

Wij geven het eerlijk toe: onze workouts zijn niet appeltje eitje. Het hele uur draait om conditie verbeteren, kracht opbouwen en met de heupen swingen. Het tempo ligt dus echt wat hoger dan je misschien gewend bent. Maar jij wilt een work-out waar je écht iets aan hebt en daarom dagen wij jou graag uit. 

Vraag een proefles aan in Veldhoven!

Eerste keer Fiësta Workout

De allereerste les volg je de rest van de groep om de routines onder de knie te krijgen. Onze dansdocenten houden nauwlettend in de gaten of je de bewegingen goed uitvoert, zodat je de juiste spiergroepen traint. Zo zorgen ze dat je enkel en alleen de dag erna spierpijn hebt en geen blessures aan de lessen overhoudt.

Ervaar jouw groei

Naarmate de lessen vorderen, dans je steeds soepeler en makkelijker. De basisbewegingen keren namelijk iedere les terug. Heb je ze eenmaal door, dan volgt de rest vanzelf. Na enkele lessen begrijp je alle termen die onze dansdocenten gebruiken. Zij praten bovendien over een headset met aangesloten speaker, zodat ook iedereen achterin de zaal de choreografie hoort.

Kleding voor de Fiësta Workout

Draag vooral waar jij je prettig in voelt. Of dat nu een yoga-outfit of een korte broek is, het maakt ons niet uit. Het enige wat wij adviseren zijn aerobics- of fitnessschoenen. Zo heb je betere grip op de dansvloer en maak je snelle bewegingen het makkelijkst.

 

Wat kost het?

Vind je het na de proefles(sen) helemaal te gek? Vraag dan aan in de les een inschrijfformulier.

We bieden 2 verschillende abonnementen aan:

1x per week: € 28,50 per maand
2x per week: € 49,95 per maand

Eenmalig brengen wij € 7,50 inschrijfkosten in rekening.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Work hard, play hard

De Fiësta Workout daagt je uit. Laat je spieren branden, voer het tempo op en dans tot je erbij neervalt. Onze dansdocenten pushen je om over je grenzen heen te gaan. Maar als je liever op je eigen tempo blijft dansen, dan motiveren ze je op een rustigere manier. Jij bepaalt uiteindelijk hoe je de les uitwandelt - of strompelt. Al streven wij natuurlijk naar badend in het zweet.

Maak je vooral geen zorgen als de zweetdruppels van je hoofd afdruipen: onze danszaal is uitgerust met heerlijk verkoelende airco’s.

Voel je fit

Conditie en houding

Verbeter jouw conditie door iedere week te dansen op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek. Want al die stappen, armbewegingen en draaiende heupen vragen wat van jouw lichaam. Als jij iedere keer de volle honderd procent geeft, dans jij uiteindelijk moeiteloos de lessen door. Maak je overigens geen zorgen dat de Fiësta Workout je gaat vervelen. Het tempo van de dansdocent ligt akelig hoog en de choreografie verandert continu, zodat jij altijd uitgedaagd wordt.

Bouw spierkracht op

Van de armen, benen, billen tot aan de buik: alles in jouw lichaam wordt flink gedrild tijdens de Latijns-Amerikaanse danslessen. Geen spier blijft onbenut. Zo trainen wij jouw armen en schouders met een elastische weerstandband. Squat je continu voor je krachtigere bilspieren. En door de doorlopende salsabewegingen verstevig je jouw taille. 

Bepaal zelf wanneer je komt

Jouw drukke agenda zit bomvol. Je hebt je handen vol aan studie of werk en ook spreek je tijdens onze lessen soms liever af met je vrienden. Daarom werken wij met strippenkaarten van 10 en 20 lessen. Zo sluit je aan wanneer je wilt en betaal je alleen als je aanwezig bent. Zelfs als je op het laatste moment besluit om een les te skippen. 

Je bent van harte welkom om DéDé Fiësta Workout lessen te volgen in Veldhoven.

Ga ervoor!

Opbouw van de lessen

Een goede opwarming resulteert in soepele spieren en pezen. Daarom begin je iedere les met een warming-up op een choreografie met Latijns-Amerikaanse invloeden. Met zo’n twee of drie nummers bouwen we rustig op. Vervolgens gooien we die hartslag omhoog. Het middenstuk van de les bestaat meestal uit vijf uptempo nummers die jou uitdagen. De les eindigt met een coolingdown waarin je alle spieren rekt en strekt. Zo beperken we de spierpijn van de dag erna tot een minimum.

Energieke muziek

De Fiësta Workout bestaat uit ritmische Latijns-Amerikaanse muziek, zoals salsa en mambo. Ook houden we de hitlijsten in de gaten voor de nieuwste dansnummers. Elke 2 tot 3 weken passen we onze playlist aan. Zo hoor je steeds nieuwe nummers voorbij komen tijdens de danslessen. De choreografie verandert uiteraard net zo vaak mee.

Individuele aandacht

Wanneer je last hebt van specifieke pijntjes en je bepaalde bewegingen niet kan of mag maken, dan geeft de dansdocent je alternatieve oefeningen. Zo kan iedereen gewoon meedoen. 

Onze dansdocenten lopen voortdurend door de zaal om te kijken of jouw bewegingen, houding en tempo goed gaan. Zie dit niet als pottenkijkers, maar als preventieve check waardoor jij geen blessures oploopt. Lukt het even niet of houd je het tempo niet bij? De dansdocent neemt alle tijd om je weer op weg te helpen.

Voor beginners en gevorderden

Of je nu voor de eerste keer dansschoenen aantrekt of al jaren losgaat op latinomuziek: het maakt bij onze lessen niets uit. Beginners en gevorderden sporten samen met elkaar en we zorgen dat er genoeg tijd is voor persoonlijke aandacht. De Fiësta Workout draait bovendien niet om talent, maar om het goed trainen van al jouw spiergroepen. Als je dat eenmaal onder de knie hebt, volgt de rest vanzelf.

Uur lang plezier

Onze Latijns-Amerikaanse danslessen zijn echte work-outs die jou uitdagen. Daarnaast doen wij er alles aan om een lach op je gezicht te krijgen. De Fiësta Workout draait namelijk ook om plezier maken en tussendoor bijkletsen met de rest. Wij spitsen onze choreografie dan ook niet toe op een optreden of voorstelling zoals de rest van de DéDé Dance groepen. Geef gewoon alles wat je hebt in onze les en enjoy yourself!

Train op een energieke en vooral leuke manier jouw lichaam en bouw conditie op met de Fiësta Workout bij DéDé Dance. Probeer het eens uit tijdens een proefles in Veldhoven. Vraag nu je proefles aan!

Vraag een gratis proefles aan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze DéDé Dance stijl? Kom dan een keer een gratis proefles volgen en kijk of deze stijl bij jou past. Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
  • Hoofdkantoor:
    Blaarthemseweg 6,
    5502 JV Veldhoven
  • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring