Eersel

Kom dansen bij de leukste dansschool van Eersel

 

De leukste dansschool in Eersel is DéDé Dance!

Docente Laura geeft hier DéDé Danceballet les in Fit Factory Eersel. Vraag hieronder een gratis proefles aan! Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

 

Eersel

Iedereen kan dansen!

De dansschool voor kinderen en volwassenen

Momenteel zijn er lessen tot en met 8 jaar bij DéDé Dance in Eersel. In Eersel kun je al vanaf drie jaar bij ons danslessen komen volgen, maar iedereen is welkom. Je leert bij ons eerder dansen dan dat je op de basisschool zit.

Vraag eens een proefles aan en dans ook met jouw leeftijdsgenoten de sterren van de hemel.

Voor de jongsten

Met behulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je het leukst nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is mooi om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten snel vooruitgang boeken.

Dans je fit

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgen we altijd met een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een dikke beat kun jij jouw energie van een speels kind alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

Na de conditietraining werken we in een langzamer nummer aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Dankzij de verschillende soorten oefeningen ga je snel vooruit, hoe klein je als danspupil ook bent. Hoe leniger, hoe soepeler je dans. Dat geeft zelfvertrouwen!
Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen.

Ervaar het zelf en vraag een proefles aan!

Dansen is de leukste manier van bewegen

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we oude choreografie op en leren we nieuwe pasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer.  Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten van DéDé Dance dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze hebben allemaal een interne opleiding gevolgd tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Eersel, kom met ze kennis maken!

Interactie zorgt voor leren

De lessen worden op een manier gegeven waarop de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerkleinste pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Lekker gek doen

Bij DéDé Dance gaat het niet allen om serieus dansen, plezier maken is net zo belangrijk. De les wordt nog leuker met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Onze docenten geven ook workshops op basisscholen, zodat iedereen in Eersel kennismaakt met deze leuke dansschool.

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp

Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. We geven elk jaar met de dansklassen in Eersel verschillende optredens. Onder andere op de Kerstmarkt en Eersel Beweegt. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor het familiegevoel

Of je nu een peuter of een puber bent, bij DéDé Dance in Eersel vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen. De kleinste kunnen natuurlijk veel van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en op dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Een uur lang plezier

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers.

Voor alle leeftijdscategorieën

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Eersel. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-5 jaar & 6-8 jaar,. Dat is hartstikke gezellig. Stroom altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance.

Vraag een proefles aan en we zoeken een geschikte groep voor je!

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je terecht in een van onze demoteams. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans je nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas waar je al zeven jaar in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Fit Factory Eersel

In Eersel geven wij les bij Fit Factory Eersel. Een modern sportcomplex, waar alles bij de hand is. Van mooie sportruimtes tot een gezellige kantine en een buitenterras. Kom jij bij ons dansen op deze toplocatie?

Ontdek hoe leuk het bij ons is met een proefles!

 

Locatie Fit Factory Eersel

Danslessen

Op onze locatie in Eersel worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Eersel vind je op deze pagina.

Docenten

In Eersel worden de lessen verzorgd door onze docente Laura

Zij geeft les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar & 6 t/m 8 jaar

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Fit Factory Eersel
Dreef 31
5521 GN Eersel

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docente Laura geven je graag een gratis proefles in Eersel zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring