Helmond

Welkom bij DéDé Dance Helmond!

Volg DéDé Danceballet lessen in Brandevoort en Brouwhuis!

Hier staan docentes Lara, Laura, Linda, Annabel, Fleur, Kim en Anne klaar voor leuke danslessen. Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

 

Vraag een gratis proefles aan!

 

Helmond

Iedereen kan dansen!

Dansschool voor iedereen

Momenteel hebben we in Helmond dansgroepen van alle leeftijden. De lessen worden zo gegeven dat de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in je eigen wijk en stad.

Voor de allerjongsten

We leren dansbewegingen aan met behulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je het leukst nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinste snel leren en vooruitgang boeken. In Helmond kun je al vanaf twee jaar leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 13 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe pasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol en ons zelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een gratis proefles aan!

Dans je fit

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. Een betere conditie zorgt ervoor dat je uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe jong je ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen! Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen.

Vraag een proefles aan in Brandevoort of Brouwhuis.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze hebben allemaal een interne opleiding tot dansdocent gevolgd. Helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, al-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Helmond Brouwhuis en Brandevoort. Kom kennis maken met een proefles!

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens de carnavalsles dansen we in thema en ook in de Sinterklaaslessen plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen in Helmond, zodat iedereen kennismaakt met deze leuke dansschool.

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in de stad

Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Helmond verschillende optredens. Onder andere op de jaarmarkt en de kerstmarkt. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel

Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Helmond vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Voor alle leeftijdscategorieën

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Helmond. Er zijn groepen in de leeftijd van 1,5 jaar tot volwassenen. Dat is hartstikke gezellig. Stroom altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Kom het zelf ervaren tijdens een proefles!

Locaties

In Helmond kun je bij ons komen dansen bij Fitnessclub Helmond en S.C.C. ’t Brandpunt Brandevoort. Hier geven docentes Kim, Carly, Mijke, Laura, Lisa, Sjeel en Fleur Danceballet aan de dansgroepen. In Helmond Brouwhuis geeft docente Nadine DéDé Urban. Ze bieden goede begeleiding en zorgen voor een gezellige sfeer.

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt die bij zijn of haar niveau horen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas waar je al langer in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Elke keer een level hoger

Bij DéDé Dance blijf je continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en op dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd met het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Locatie Fitnessclub Helmond Brouwhuis

Danslessen

Op onze locatie Fitnessclub Helmond Brouwhuis worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.
 • DéDé Urban
  Hip-hop, Afro en streetdance: het komt allemaal bij urban dance voorbij! DéDé Urban is er voor iedereen vanaf 10 jaar.

Het volledige lesrooster van onze locatie Fitnessclub Helmond Brouwhuis vind je op deze pagina.

Docenten

In Fitnessclub Helmond Brouwhuis worden de lessen verzorgd door onze docentes Kim, LaraLinda & Anne

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 3 jaar t/m volwassenen;

 • dreumes
 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners
 • (jong) volwassenen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Fitnessclub Helmond
Rivierensingel 90
5704 KC Helmond

Routebeschrijving

Locatie S.C.C. 't Brandpunt Brandevoort

Danslessen

Op onze locatie Wijkhuis ’t BrandPunt worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Wijkhuis ’t BrandPunt vind je op deze pagina.

Docenten

In Brandevoort bij Wijkhuis 't Brandpunt worden de lessen verzorgd door onze docentes Laura, Annabel en Fleur.

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m (jong) volwassenen;

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners
 • volwassenen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

S.C.C. 't Brandpunt Brandevoort
Biezenlaan 29
5708 ZD Helmond

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docentes Elke, Laura, Linda, Annabel, Fleur, Kim & Anne geven je graag een gratis proefles in Helmond zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring