Blixembosch

Blixembosch

Kom dansen bij DéDé Dance in Blixembosch!

Leer dansen bij de leukste dansschool in Blixembosch. Docentes Ilse & Lisa geven hier DéDé Danceballet in VTA Blixems. Wil je een keer meedoen?  

Vraag nu een gratis proefles in Blixembosch aan! Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!


Iedereen kan dansen!

Speciaal voor de jongsten

Met behulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je leniger wordt. Het is prachtig om te zien dat ook de allerkleinsten al snel vooruitgang boeken. In Blixembosch kun je al vanaf drie jaar bij ons leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Dansschool voor kinderen en volwassenen

Momenteel zijn er dansgroepen voor alle leeftijden bij DéDé Dance in Blixembosch. De jongste dansgroep is 3-5 jaar en dit loopt op tot volwassen dansgroepen. Vraag eens een proefles aan en dans ook in Blixembosch de sterren van de hemel.

Dansen is de leukste manier van bewegen

Een uur lang plezier

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niet bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers.

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

Na de conditietraining werken we aan het verbeteren van de lenigheid en houding op een langzamer nummer. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Hoe leniger je bent hoe soepeler je dans. Dat geeft zelfvertrouwen! Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen.

Vraag een proefles aan

Dans je fit

Interactie zorgt voor leren

De informatie tijdens de lessen wordt op de juiste manier gegeven, zodat de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen goed op. Leer de oefeningen meteen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder dat je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Het is net zo belangrijk om plezier te maken. Een les wordt nog leuker met de juiste hoeveelheid grapjes en gezelligheid. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Koningsdag en Sinterklaas vinden er leuke activiteiten plaats. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Blixembosch kennismaakt met de leukste dansschool.

Elke 13 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste half uur van de dansles barst het echte dansfeest los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen – jong, oud, dik, dun, groot of klein – moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in Blixembosch

Het leukste aan dansen is optreden natuurlijk. Elk jaar geven we met de dansklassen optredens in Blixembosch. Onder andere tijdens het familiespectakel en met Koningsdag in Eindhoven. Het is belangrijk dat we met zijn allen naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familie gevoel

Of je nu in de peuter- of juist pubertijd zit, bij DéDé Dance in Blixembosch vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan het gezellige sfeertje.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Blixembosch. Kom kennis maken met een proefles!

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit en heb je meer uitdaging nodig, dan kun je terecht in een van onze demoteams. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Dat doen wij ook bij DéDé Dance in Bladel. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd met het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Locatie Blixembosch

Danslessen

Op onze locatie in Wijkcentrum Blixems worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Wijkcentrum Blixems vind je op deze pagina.

Docenten

In Blixembosch bij VTA Blixems worden de lessen verzorgd door onze docentes Ilse & Lisa

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 3 jaar t/m volwassenen;

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners
 • (jong)volwassenen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

VTA Blixems
Ouverture 2
5629 PV Eindhoven

Routebeschrijving

Meld je aan voor een gratis proefles!

Onze docentes geven je graag een gratis proefles in Blixembosch zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring