Brouwhuis

Kom dansen bij de DéDé Dance-dansschool in Brouwhuis

De leukste dansschool in Helmond in natuurlijk DéDé Dance. In fitnessclub Helmond krijg je dansles en oprechte aandacht van een docente uit de buurt. Zo leer je op een speelse manier hoe jij een echte danser wordt.

Vraag een gratis proefles aan!

Brouwhuis

Dans je fit

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. Een betere conditie zorgt ervoor dat je uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe jong je ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen!

Vraag een proefles aan.

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe pasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol en ons zelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden zo gegeven dat de informatie goed blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Koningsdag en Sinterklaas plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen in Helmond, zodat iedereen kennismaakt met deze leuke dansschool.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Iedereen kan dansen!

Dansschool voor iedereen!

Kinderen en volwassenen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Helmond. De leeftijden lopen op van 3 jaar tot volwassenen. Dat is altijd hartstikke gezellig. Stroom altijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.

Perfect voor de allerjongsten

We leren dansbewegingen aan met behulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je het leukst nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinste snel leren en vooruitgang boeken. In Brouwhuis kun je al vanaf driejaar leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze hebben allemaal een interne opleiding tot dansdocent gevolgd. Helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, al-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past. Onze docenten helpen je altijd met het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes. Daarom dansen alle groepen op dezelfde muziek en op dezelfde basisoefeningen.

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Helmond. Kom kennis maken met een proefles!

Voor elkaar en met elkaar!

Ga voor dat familiegevoel

Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Brouwhuis vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Optredens in het dorp

Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Brouwhuis verschillende optredens. Onder andere tijdens de Halloween tocht en Sinterklaas intocht . Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Locatie

Momenteel geven we op onze locaties in Brouwhuis dansles aan alle leeftijdscategorieën. In Fitnessclub Helmond kan je bij ons dansen vanaf 3 jaar. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in je eigen dorp.
Ook geven wij hier onze Urban danslessen vanaf 10 jaar. 

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt die bij zijn of haar niveau horen. Zo dans jij nog steeds met je eigen groep in de normale klas waar je al zeven jaar in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Fitnessclub Helmond

Danslessen

Op onze locatie Fitnessclub Helmond worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.
 • DéDé Urban
  Hip-hop, Afro en streetdance: het komt allemaal bij urban dance voorbij.

Het volledige lesrooster van onze locatie in Brouwhuis vind je op deze pagina.

Docenten

In fitnessclub helmond worden de lessen verzorgd door:
DéDé Danceballet
Kim, Lara & Linda

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd vanaf 3 jaar:

 • Peuters
 • Kleuters
 • Kinderen

DéDé Urban
Anne

 • Kinderen
 • Tieners
 • Jongvolwassenen

 

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Fitnessclub Helmond
Rivierensingel 90
5704 KC Helmond

Routebeschrijving

 

Vraag je gratis proefles aan!

Docentes Elke, Laura, Linda, Annabel, Fleur, Kim & Anne geven je graag een gratis proefles in Helmond zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring