Maasbree

De leukste dansschool in Maasbree

 

Welkom bij DéDé Dance

Kom dansen bij DéDé Dance in Maasbree! Docentes Amy, Laura, Maud, Silvie en Mea geven hier DéDé Danceballet les in Hoës van Bree. Wil je een keer meedoen? 
 

Vraag een gratis proefles aan!

Maasbree

Dans je fit

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. Waardoor je uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen!
Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel met ze, zodat ze soepel leren dansen.

Vraag een proefles aan

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echt dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar wel altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken het snel op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Iedereen kan dansen!

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

Gratis proefles

Kom ook een lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Dansschool voor kinderen en volwassenen

Momenteel zijn er dansgroepen voor alle leeftijden bij DéDé Dance in Maasbree. De jongste dansgroep is 3-5 jaar en dit loopt op tot volwassen dansgroepen. Vraag eens een proefles aan en dans ook in je eigen dorp de sterren van de hemel.

Perfect voor de kleinsten

Bij DéDé Dance leren we dansbewegingen aam met behulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerjongsten al heel snel vooruitgang boeken. In Maasbree kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Voor alle leeftijdscategorieŽn

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Maasbree. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-5 jaar, 6-7 jaar, 8-11 jaar, 11-14 jaar, 15-16 jaar, 16-27 jaar, jongvolwassenen en volwassenen. Dat is hartstikke gezellig. Stroom altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.

Dansen is de leukste manier van bewegen

Een uur lang dansplezier

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers. Je krijgt les van de leukste docenten in onze dansschool in Maasbree. Kom kennis maken met een proefles!

Lekker gek doen

Het gaat in de lessen van DéDé Dance niet alleen om serieus dansen, plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens het Pleinfestijn plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Maasbree kennismaakt met deze leuke dansschool.

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Als je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Dromen van het demoteam
Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt die bij zijn of haar niveau horen. ZO dans jij nog steeds met je vriendinnen in de normale klas, maar krijg je ook extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp

Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Maasbree verschillende optredens. Onder anderen op het Pleinfestival. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst. 

Ga voor dat familiegevoel

Of je nu in de peuter- of pubertijd zit, bij DéDé Dance in Maasbree vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen. De jongste dansers kunnen veel van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Locatie HoŽs van Bree

Danslessen

Op onze locatie Hoës van Bree worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Maasbree vind je op deze pagina.

Docenten

In Maasbree bij Hoës van Bree worden de lessen verzorgd door onze docentes Mea, MaudLaura, Silvie en Amy.

Zij geven les aan leerlingen van 3 jaar t/m volwassenen.

 • Peuters
 • Kleuters
 • Kinderen
 • Tieners
 • Jongvolwassenen
 • Volwassenen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Hoës van Bree
Kennedyplein 5
5993 BT  Maasbree

Routebeschrijving

’t Hoës van Bree is een moderne multifunctionele accommodatie. Het voorste gedeelte, waarin de horecaonderneming is gevestigd is het oude gemeentehuis. De accommodatie beschikt over veel faciliteiten, waaronder sport- muziek- en cultuurfaciliteiten.

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docentes Amy, Laura, Maud, Silvie en Mea geven je graag een gratis proefles in Maasbree zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

 

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring