Mierlo

Welkom bij DéDé Dance in Mierlo!

De leukste dansschool van Mierlo is DéDé Dance. Docente Lisa v L geeft hier DéDé Danceballet les in de Weijer. Wil je een keer meedoen? 

Vraag nu een gratis proefles aan! Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen. 

Vraag een gratis proefles aan!

Mierlo

Iedereen kan dansen!

De perfecte dansschool voor de allerjongsten in Mierlo

Met de hulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is geweldig om te zien hoe de allerkleinste al snel vooruitgang boeken. In Mierlo kun je vanaf drie jaar bij ons komen dansen. 

Ook voor volwassenen

Momenteel hebben we vooral jeugdgroepen bij DéDé Dance in Mierlo. Bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook in je eigen dorp de sterren van de hemel. 

Dansen is de leukste manier van bewegen

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditie nummer. Dat zorgt ervoor dat je jouw conditie kan verbeteren. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig Op een nummer met een dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

Na de conditietraining werken we aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want naast een goede conditie is een goede houding onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen op langzamere muziek snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen! Met 3- tot 5- jarigen spelen we veel op soepel te leren dansen.

Vraag een proefles aan.

 

Interactie zorgt voor leren

De lessen worden gegeven op een manier dat iedereen de informatie makkelijk onthoudt. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert. 

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maien tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles in Mierlo aan!

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest los. Dan pakken we oude dansroutines terug op en leren we nieuwe pasjes. De dansroutines oefenen we voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen - jong, oud, dik dun, groot of klein- moet plezier hebben, dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden. 

Dans je fit

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Sinterklaas- en Koningsdaglessen plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Mierlo kennismaakt met onze leuke dansschool.

Een uur lang plezier

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance- deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers. 

Optredens in het dorp

Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Mierlo verschillende optredens.

Zo zijn we aanwezig tijdens Koningsdag en Sinterklaas. 

Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst. 

Ga voor dat familiegevoel

Of jenu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance is Mierlo vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook voor de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan een gezellig sfeer. 

Kom je meedoen? Vraag nu een proefles!

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciaile groep voor docenen om continu beter te worden. Ze hebben allemaal een interne opleiding tot dansdocent gevold, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past. 

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Mierlo. Kom kennis maken met een proefles! 

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams terecht. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas waar je al jaren in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam. 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en op dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Locatie Sporthal de Weijer

Danslessen

Op deze locatie in Mierlo worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Mierlo vind je op deze pagina. 

Docenten

In Mierlo worden de lessen verzorgd door onze docente Lisa. 

Zij geeft les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar;

 • Peuters
 • Kleuters
 • Kinderen

 

Adresgegevens

De lessen worden gegeven in:

Sporthal de Weijer
Heer van Scherpenzeelweg 22
5731 EW Mierlo

Routebeschrijving
 

Sporthal De Weijer

Bij de Sporthal de Weijer komen verschillende sporten samen. Zo kun je hier diverse zalen vinden waar sporten beoefend kunnen worden.

Er is ook een kantine aanwezig, handig als je iemand komt ophalen of even moet wachten. Ontdek zelf de gemoedelijke sfeer.

Voor alle leeftijdscategorieen

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Asten. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-5 jaar, 6-8 jaar en 9-11 jaar. Dat is hartstikke gezellig. Stroom atlijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan. 

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docente Lisa geeft je graag een proefles in Mierlo zodat je kunt ontdekken of DéDé Dance iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen. 

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken. 
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring