Nederweert

De leuke dansschool in Nederweert

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. 

Docentes Myrne & Marit geven hier DéDé Danceballet les in Sportcentrum De Bengele. Doe jij een keer mee? Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

Nederweert

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les kan het echte dansfeest beginnen. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. In de lessen oefenen we voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol en jezelf. Maar wel altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens de carnavalsles dansen we in thema en ook in de Sinterklaaslessen plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Nederweert kennismaakt met deze leuke dansschool.

Dans je fit

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten in Nederweer dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past. De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Nederweert.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Dansschool voor kinderen en volwassenen

Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen bij onze dansschool in Nederweert, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in je eigen dorp.

Voor de allerjongsten

We leren dansbewegingen aan met behulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerjongsten vooruitgang boeken. In Nederweert kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Iedereen kan dansen!

Conditie is belangrijk

Na de warming-up in het begin van de training volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij je energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, dankzij de verschillende soorten oefeningen ga je snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst en dat geeft zelfvertrouwen! Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen.

Vraag een proefles aan.

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Interactie zorgt voor leren
De lessen worden zo gegeven dat de informatie makkelijk blijft hangen. Zelfs de allerkleinsten pikken dingen op. Je leert meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe je de danspassen moet uitvoeren.

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp

Het allerleukste aan dansen is optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Nederweert verschillende optredens. Onder andere op de jaarmarkt en de kerstmarkt. Belangrijk is dat iedereen naar het optreden toeleeft. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst. 

Ga voor dat familiegevoel

Of je nu net in de peuter- of juist de pubertijd zit, bij DéDé Dance vormen we in Nederweert één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls en kunnen veel van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Voor alle leeftijdscategorieën

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Nederweert. Er zijn groepen in de leeftijden van 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar en 12-14 jaar en 15-20 jaar. Dat is hartstikke gezellig. Je stroomt altijd in in een van onze groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Gratis proefles

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Locatie Sportcentrum De Bengele

Danslessen

Op onze locatie Sportcentrum De Bengele worden de volgende lessen gegeven:

  • DéDé Danceballet
    DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Nederweert vind je op deze pagina.

Docenten

Sportcentrum de Bengele is een multifunctioneel centrum. Naast de verschillende sporten die er worden uitgeoefend, waaronder onze danslessen is het ook geschikt voor evenementen.

In Sportcentrum De Bengele worden de lessen verzorgd door onze docentes Myrne & Marit.

 

 

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Sportcentrum De Bengele
De Bengele 8 
6031 TZ  Nederweert

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docentes Myrne & Marit geeft je graag een gratis proefles in Nederweert zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
  • Hoofdkantoor:
    Blaarthemseweg 6,
    5502 JV Veldhoven
  • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring