Welkom bij DéDé Dance
Dé Dansschool van Brabant en Limburg

Wij zijn DéDé Dance, en sinds 1976 zit dansen in ons DNA! Met een enorm enthousiasme en een onstuitbare energie verwelkomen we dansliefhebbers van alle leeftijden in onze meer dan 30 vestigingen verspreid over Brabant en Limburg. Onze gepassioneerde en gediplomeerde docenten, opgeleid in onze eigen interne 2-jarige opleiding, staan klaar om jou mee te nemen op een dansavontuur dat je niet snel zult vergeten.

Van de allerkleinsten die hun eerste danspasjes zetten tot volwassenen die op zoek zijn naar een nieuwe passie, en zelfs 60-plussers die nog steeds barsten van de energie; bij ons vind je een plek waar dansen een bron van plezier en vreugde is voor iedereen.

Maar bij DéDé Dance draait het niet alleen om dansen in de dansstudio. Wij organiseren ook meerdere optredens en evenementen per jaar, waarbij onze leerlingen schitteren op het podium en hun talenten laten zien aan ouders, familieleden, verzorgers en vrienden. Deze optredens zijn voor ons de kers op de taart, de hoogtepunten van het jaar waar we met trots naar uitkijken.

Bij DéDé Dance zijn we gedreven door passie, enthousiasme en plezier. Wij geloven in de kracht van dans om mensen te verbinden en harten te veroveren. Sluit je aan bij de DéDé familie en laat je meevoeren door de magie van DéDé Dance!

Wil je je spreekbeurt over DéDé houden?

Wil jij een spreekbeurt geven over je passie voor dansen? Bij DéDé Dance vinden we het fantastisch als onze leerlingen hun liefde voor dans willen delen met hun klasgenoten! Het geeft jou niet alleen de kans om anderen te inspireren, maar ook om zelf meer te leren en vertrouwen op te bouwen.

Waarom een spreekbeurt over DéDé Dance?

  • Passie delen: Je kunt jouw enthousiasme voor dansen laten zien en anderen misschien zelfs aansteken met het dansvirus!
  • Zelfvertrouwen opbouwen: Door voor een groep te spreken, vergroot je je zelfverzekerdheid en leer je jezelf beter uitdrukken.
  • Trots op je talenten: Laat zien wat je allemaal hebt geleerd en hoe leuk het is om bij DeDe Dance te dansen.

Op onze website hebben we een speciale pagina met tips en voorbeeldantwoorden om je op weg te helpen. Zo sta je straks goed voorbereid voor de klas en maak je er een onvergetelijke spreekbeurt van!

We kunnen niet wachten om te horen over jouw ervaring. Succes!

De Eerste Danspasjes bij DéDé Dance!

Bij DéDé Dance kunnen zelfs de allerkleinsten hun eerste danspasjes zetten. Met onze vrolijke mascotte, Zoemetje, wordt dansen een feestje! Zoemetje is niet alleen een gelukspoppetje dat je kunt kopen, maar ook de ster van leuke stripverhalen en kleurplaten.

Laat je kleintje kennismaken met de magie van dans en maak nieuwe vrienden, terwijl ze samen met Zoemetje plezier maken en leren. Kom langs en ontdek hoe dansen bij DéDé Dance begint met een glimlach!