Uden

Welkom bij DéDé Dance Uden!

Kom dansen bij de leukste dansschool van Uden. DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Docentes Claire & Marit geven hier DéDé Danceballet les in Body Vision Healthclub.

Wil je een keer meedoen? 
Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je inspireren door gemotiveerde dansers bij DéDé Dance in Uden. Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

Uden

Dans je fit, een uur lang plezier

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je tijdens de les aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding, want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Met kinderen van 3- tot 5 jaar spelen we veel om ze soepel te leren dansen. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. En dat geef zelfvertrouwen!

Vraag een proefles aan.

Iedereen kan dansen!

Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen in Uden.

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Uden. Er zijn groepen in de leeftijd van 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar en 12-14 jaar. Dat is altijd hartstikke gezellig. Stroom altijd in, in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Vraag een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in Uden.

 

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging aan gaan. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Test jouw danstalent en vraag nu je gratis proefles aan!

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. De les wordt echt leuk met de juiste dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Sinterklaas plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisschool in Uden, zodat iedereen kennismaakt met DéDé Dance.

Dansschool perfect voor de allerjongsten

We leren dansbewegingen aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger kan worden. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgaan boeken. In Uden kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we de oude choreografie weer op en leren we nieuwe danspasjes aan. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp

Het leukste aan dansen zijn de optredens natuurlijk. Elk jaar geven we met de dansklassen in Uden verschillende optredens. Onder andere op de kermis. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten met zijn allen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Beleef het familiegevoel

Of je nu net in de peuter of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Uden vormen we één grote familie. De kleinste kijken op naar de grotere meiden en kunnen heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past. Steek jij boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Zo krijg je van onze docenten de extra uitdaging in het demoteam.

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Uden. Kom kennis maken!

Locatie Body Vision Healthclub

Danslessen

Op onze locatie Body Vision Healthclub worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Uden vind je op deze pagina.

Docenten

In Uden worden de lessen verzorgd door onze docentes Claire & Marit

Zij geeft les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m 14 jaar;

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners

 

 

 

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Body Vision Healthclub
Hockeyweg 8
5405 NC  Uden

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docentes Claire & Marit geven je graag een gratis proefles in Uden zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring