Veghel

Kom dansen bij DéDé Dance Veghel!


De leukste dansschool van Veghel is DéDé Dance!

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet.

Docentes Lonneke en Nienke geven hier DéDé Danceballet les in Danscentrum van de Burgt. Wil je een keer meedoen? Vraag dan een gratis proefles aan! Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

Veghel

Dans je fit

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Zo kun je aan jouw conditie werken, waardoor je uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij alvast een beetje je energie kwijt.

Vraag een proefles aan.

 

Train jezelf leniger

Na de conditietraining werken we in een langzamer nummer aan het verbeteren van de lenigheid en houding. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, dankzij de verschillende soorten oefeningen ga je snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. En dat geeft zelfvertrouwen!
 

 

Dansschool voor jong en oud

Telkens een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les kan het echte dansfeest beginnen. Dan pakken we de oude choreografie op en leren we nieuwe pasjes. We oefenen voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging aangaan. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en op dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Daag jezelf uit en kom een uur plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Je leert meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.
De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Veghel. Kom kennis maken!

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in Veghel

Het allerleukste aan dansen is natuurlijk optreden. Elk jaar geven we met de dansklassen in Veghel verschillende optredens. Onder andere op Veghel op gympies en Bevrijdingsdag. Belangrijk is dat we met zijn allen naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Beleef het familiegevoel

Bij DéDé Dance in Veghel vormen we één grote familie, of je nu in de peuter- of pubertijd zit. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de ouderen zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Voor alle leeftijdscategorieën

Kinderen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij DéDé Dance in Veghel. Dat is altijd hartstikke gezellig. Stroom altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.

Dansen is de leukste manier van bewegen

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen maar om serieus dansen. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Sinterklaas plannen we altijd leuke activiteiten zoals Pietendag. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen in Veghel, zodat iedereen kennismaakt met ons.

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans je nog steeds met je eigen groep in de normale klas, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Perfecte dansschool voor de allerkleinsten

Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen in Veghel, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in Veghel.

Met behulp van spelletje leren we nieuwe dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinste vooruitgaan. In Veghel kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Locatie Danscentrum van de Burgt

Danslessen

Op onze locatie Danscentrum van de Burgt worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Veghel vind je op deze pagina.

Docenten

In Veghel worden de lessen verzorgd door onze docentes Lonneke en  Nienke.

Zij geeft les aan leerlingen in de leeftijd vanaf 3 jaar; 

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners

 

 

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Danscentrum van de Burgt
Pr. W Alexander Sportpark 5
5461 XL Veghel

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docentes Laura & Nienke geven je graag een gratis proefles in Veghel zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring