Tongelre

Tongelre

Kom dansen bij de DéDé Dance-dansschool in Tongelre

Leer dansen bij de leukste dansschool in Tongelre. Docente Ilse geeft hier DéDé Danceballet les in Sporthal de Toeloop. Wil je een keer meedoen? Vraag hieronder een gratis proefles aan! Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

 


Iedereen kan dansen!

Perfect voor de allerjongsten

Spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Met behulp van spelletjes leren wij nieuwe dansbewegingen aan. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is leuk om te zien dat zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Tongelre kun je al vanaf drie jaar bij ons leren dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Dansschool voor iedereen

Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen en een volwassenengroep bij onze dansschool in Tongelre, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan tieners en (jong)volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterren van de hemel in je eigen dorp.

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we oude dansroutines op en leren we nieuwe danspasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen – jonge, oud, dik, dun, groot of klein – moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Lekker gek doen

Naast serieus dansen is plezier maken net zo belangrijk. Een les wordt extra leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Sinterklaas treden we op tijdens de intocht en met Carnaval hebben we thema lessen. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Tongelre kennismaakt met deze leuke dansschool.

Kom je meedoen? Vraag een gratis proefles aan

Dans je fit

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Tijdens de les werken we aan jouw conditie, waardoor je uiteindelijk beter kunt dansen. Want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een stevige beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

Na de conditietraining gaan we verder op een langzamer nummer om de lenigheid en houding te verbeteren. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, dankzij de verschillende soorten oefeningen ga je snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen.

Een uur lang plezier

DéDé Dance komen alle dansstijlen aan bod. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens onze danslessen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Optredens in de stad

Het allerleukste aan dansen in optreden natuurlijk. Elk jaar geven we met de dansklassen verschillende optredens in Tongelre. Zo zijn we aanwezig bij de intocht van Sinterklaas, de kerstmarkt en tijdens koningsdag. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel

Of je nu in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance in Tongelre vormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen natuurlijk veel van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan een gezellige sfeer.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Alle docenten hebben een interne opleiding tot dansdocent gevolgd, helemaal volgende de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

Locatie de Toeloop

Danslessen

Op onze locatie in Tongelre worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Tongelre vind je op deze pagina.

Docenten

In Tongelre worden de lessen verzorgd door onze docente Ilse.

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar.

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:
Sporthal de Toeloop
Jozef Israëllaan 2
5642 KA Eindhoven

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docente Janice geeft je graag een gratis proefles in Tongelre zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring