Brandevoort

Brandevoort

Welkom bij DéDé Dance Brandevoort!

De leukste dansschool van Brandevoort is DéDé Dance. Docentes Laura, Fleur & Annabel geven hier DéDé Danceballet les in 't Brandpunt. Wil je een keer meedoen? 

Vraag nu een gratis proefles aan! Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!


Dansen is de leukste manier van bewegen

Lekker gek doen

Het gaat niet alleen om serieus dansen bij DéDé Dance. Plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt pas echt leuk met de juiste dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks. Tijdens Koningsdag en Sinterklaas plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisschool, zodat iedereen in Helmond kennismaakt met deze leuke dansschool.

Een uur lang plezier

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers.

Kom het ook ervaren en vraag een gratis proefles aan!

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je bent, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Na het eerste halfuur van de les barst pas het echte dansfeest los. Dan pakken we oude choreografie weer op en leren we nieuwe pasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol. Maar dan wel altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Dans je fit

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen! Met 3- tot 5-jarigen spelen we veel om soepel te leren dansen. 

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast kwijt.

Vraag nu een proefles aan.

Iedereen kan dansen!

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgeden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen af op de juiste doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

Gratis proefles

Kom kennis maken, lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Brandevoort en ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Dansschool voor kinderen en volwassenen

In brandevoort geven we les vanaf 3 jaar, maar ook volwassenen kunnen aansluiten bij onze lessen in Brandevoort. 

Voor de allerjongsten

We leren dansbewegingen aan met de hulp van spelletjes, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Brandevoort kun je al vanaf drie jaar bij ons komen dansen. Zo dans je eerder dan dat je op de basisschool zit.

Optredens in het dorp

Het allerleukste aan dansen zijn de optredens. Elk jaar geven we met de dansklassen in Brandevoort verschillende optredens. Onder andere op het Charles Dickens Festijn en tijdens Koningsdag. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel

Of je nu net in de peuter- of juist in de pubertijd zit, bij DéDé Dance vormen we in Brandevoort één grote familie. De kleinste meiden kijken op naar de grotere girls in de hogere groepen en kunnen veel van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat zorgt voor een gezellige sfeer.

Daag jezelf uit!

Gratis proefles

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je ook zin gekregen om te komen dansen? Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een gratis proefles aan. 

Elke keer een level hoger

Blijf continu de uitdaging opzoeken. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en leren ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Voor alle leeftijdcategorieën

Leerlingen van alle leeftijden vinden hun eigen plekje bij deze leukste dansschool van Brandevoortl. Er zijn groepen in de leeftijd vanaf 3jaar. Je stroomt altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance zelf.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.

Locatie 't Brandpunt

Danslessen

Op onze locatie Wijkhuis ’t BrandPunt worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Wijkhuis ’t BrandPunt vind je op deze pagina.

Docenten

In Brandevoort bij Wijkhuis 't Brandpunt worden de lessen verzorgd door onze docentes LauraAnnabel en Fleur.

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 3 jaar t/m (jong) volwassenen;

 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners
 • volwassenen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

S.C.C. 't Brandpunt Brandevoort
Biezenlaan 29
5708 ZD Helmond

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden

Docentes Laura, Annabel & Fleur geven je graag een gratis proefles in Brandevoort zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring