Panningen

Welkom bij DéDé Dance Panningen!

Momenteel zijn er vooral groepen voor kinderen, tieners en (jong)volwassenen, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan peuters en volwassenen in Panningen. 

Docentes Amy en Romy geven hier DéDé Danceballet les in Feel Good Club Sporthelden.

Wil je een keer meedoen? Dans ook in Panningen de sterren van de hemel. Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

Panningen

Dansen is de leukste manier van bewegen

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je kunt werken aan je conditie. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Als speels kind kun jij jouw energie alvast een beetje kwijt op een nummer met een dikke beat.

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want voor een danser is een goede houding onmisbaar. Je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit, hoe klein je als danspupil ook bent. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen!

Vraag een proefles aan!

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Bij DéDé Dance draait het niet alleen om serieus dansen, plezier maken is net zo belangrijk. Een les wordt echt leuk met een gezonde dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken wij altijd van speciale gelegenheden iets leuks. Tijdens de carnavalsles dansen we in thema en ook in Sinterklaaslessen plannen we leuke activiteiten. Onze docenten geven regelmatig workshops op basisscholen in Panningen, zodat iedereen kennismaakt met ons.

Gratis proefles

Kom ook een lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Dans je fit

Interactie zorgt voor leren

Na het eerste halfuur van de les barst het echte dansfeest los. Dan pakken we oude choreografie weer op. Elke les leren we weer iets nieuws, voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol. Maar altijd in een leuke groepssfeer. Want iedereen – jong, oud, dik, dun, groot of klein – moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Een uur lang plezier

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Vergeet hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Ook de allerjongste groepen pikken de informatie op. Je leert meteen de oefeningen zelfstandig uit te voeren en te onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Voor alle leeftijdscategorieën

Bij DéDé Dance in Panningen vinden kinderen van alle leeftijden hun eigen plekje. Er zijn nu groepen in de leeftijden 8-12 jaar, 13-17 jaar en jongvolwassenen. Dat is hartstikke gezellig. Stroom altijd in in een van de groepen, ook als je geen danservaring hebt. Sluit vriendschappen voor het leven en ervaar zelf het bijzondere familiegevoel van DéDé Dance.

Elke keer een level hoger
Blijf jezelf continu uitdagen. Naarmate je beter of ouder wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde basisoefeningen en muziek. Onze docenten helpen je altijd bij het moeilijker maken van de oefeningen en danspasjes.

Dans de sterren van de hemel in een leuke groep en vraag nu een proefles aan.

 

Voor elkaar en met elkaar!

Optredens in het dorp

Het leukste aan dansen zijn de optredens die we samen als groep uitvoeren. Elk jaar geven we met de dansklassen in Panningen verschillende optredens. Onder andere op de jaarmarkt en de kerstmarkt. Belangrijk is dat we met zijn allen naar het optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst.

Ga voor dat familiegevoel

Bij DéDé Dance in Panningen vormen we één grote familie, of je nu in de peuter of pubertijd zit. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen en kunnen natuurlijk heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een groep speciaal voor docenten om continu beter te worden. Ze hebben allemaal een interne opleiding tot dansdocent gevolgd, volledig volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij de lessen juist af op de doelgroep. Jij krijgt altijd dansles op een manier die past bij jou en je leeftijdsgenoten.

Kom kennis maken met een gratis proefles!

Iedereen kan dansen!

Voor de allerjongsten

Met behulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Met het muizenspel leer je hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe snel zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Panningen kun je al vanaf acht jaar bij ons komen dansen. 

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je in een van onze demoteams komen dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau te dansen. Zo dans je nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt.

Locatie Feel Good Club Sporthelden

Danslessen

Op onze locatie Feel Good Club Sporthelden worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Panningen vind je op deze pagina.

Docenten

In Panningen worden de lessen verzorgd door onze docentes Amy en Romy.

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 8 jaar t/m (jong) volwassen

 • kinderen
 • tieners
 • (jong) volwassenen

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Feel Good Club Sporthelden 
John F. Kennedylaan 247
5981 WZ  Panningen

Routebeschrijving

Vraag een gratis proefles aan!

Nieuwsgierig geworden?

Docentes Amy en Romy geven je graag een gratis proefles in Panningen zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring