Alle kinderen mogen meedoen

Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Het kan hierbij gaan om activiteiten voor kinderen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur of welzijn, zoals meedoen aan schoolreisjes, muziekles of lid worden van een sport- of scoutingvereniging. Leergeld biedt deze kinderen daarmee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Dansen bij DéDé voor iedereen

Ook bij DéDé Dance kan je dansen via stichting leergeld. Ben jij benieuwd wat stichting leergeld voor jullie kan doen? Neem dan eens een kijkje op de website van stichting leergeld via deze link. 


Jeugdfonds cultuur

Naast Stichting leergeld zijn er ook diverse andere initiatieven zoals Jeugdfonds Cultuur. Benieuwd of jullie in aanmerking komen en welk initiatief er bij jullie in de gemeente te vinden is? Neem dan contact op met jouw gemeente. 

Contactgegevens
  • Hoofdkantoor:
    Blaarthemseweg 6,
    5502 JV Veldhoven
  • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring