Stratum

Welkom bij DéDé Dance in Stratum!

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet.

Docentes Lisa & Rosalie geven hier Danceballet les in Sportcentrum Essink. Doe jij een keer mee? Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Vraag een gratis proefles aan!

 

Stratum

Dans je fit

Conditie is belangrijk

Na de warming up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding. Want voor een danseres is een goede houding onmisbaar. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. Dat geeft zelfvertrouwen. Vraag een proefles aan

Dansen is de leukste manier van bewegen

Elke 10 weken een nieuwe uitdaging

Na het eerste half uur van de les barst het echte dansfeest pas los. Dan pakken we oude choreografie op of leren we nieuwe danspasjes. Voor een aanstaand optreden of gewoon voor de lol, voor jezelf. Maar dan wel in een leuke groepssfeer. Want iedereen -jong, oud, dik, dun, groot of klein- moet plezier hebben. Dat staat buiten kijf. Dat is de sfeer van DéDé Dance die we graag willen behouden.

Gratis proefles

Kom ook eens lekker gek doen en plezier maken tijdens het dansen. Ontdek zelf hoe leuk dansen is en vraag nu een proefles aan!

Iedereen kan dansen!

Perfect voor de allerjongsten

Met de hulp van spelletjes leren we dansbewegingen aan, want spelenderwijs leer je de leukste nieuwe dingen. Zo leer je met het muizenspel hoe je steeds een beetje leniger wordt. Het is prachtig om te zien hoe zelfs de allerkleinsten al heel snel vooruitgang boeken. In Eindhoven kun je al vanaf tweeënhalf jaar bij ons komen dansen. Zo leer je eerder dansen dan dat je op de basisschool zit.

Voor kinderen en volwassenen

Momenteel zijn er vooral jeugdgroepen bij onze dansschool in Stratum, maar bij genoeg animo geven we ook dansles aan volwassenen. Vraag eens een proefles aan en dans ook de sterrren van de hemel in Straum!

Kom dansen bij goed opgeleide docenten

De docenten dansen in een speciale groep voor docenten om continu beter te worden. Ze volgden een interne opleiding tot dansdocent, helemaal volgens de DéDé Dance-filosofie: enthousiast, all-round en toegankelijk. De opleiding geeft ook op vakdidactisch vlak een verdieping: hoe leer ik een leerling iets? Bovendien krijgen de docenten inzicht in de ontwikkeling van kind en puber. Zo stellen zij op de juiste doelgroep de lessen af. Jij krijgt altijd dansles op een manier die bij jou en je leeftijdsgenoten past.

De leukste docenten vind je bij onze dansschool in Stratum. Kom kennis maken met een proefles!

Interactie zorgt voor leren

De lessen worden zo gegeven dat de informatie blijft hangen. Zelfs de allerjongste groepen pikken dingen op. Leer meteen de oefeningen zelfstandig uitvoeren en onthouden. Hoe ouder je wordt, hoe beter je weet hoe jij je danspassen op een goede manier uitvoert.

Een uur lang plezier

DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je bij DéDé Dance inspireren door gemotiveerde dansers.

Voor elkaar en met elkaar!

Ga voor het familiegevoel

Of je nu net in de peuter- of pubertijd zit, bij de DéDé Dance locatie in Stratumvormen we één grote familie. De kleinste meisjes kijken op naar de grotere girls die in de hogere groepen dansen en kunnen heel wat van ze leren. Andersom ontfermen de oudste meiden zich ook over de jongere groepen. Iedereen hoort erbij en dat draagt bij aan dat gezellige sfeertje.

Optredens in Stratum

Het allerleukste aan dansen zijn de optredens natuurlijk. Elk jaar geven we met de dansklassen uit Stratum verschillende optredens. Onder andere tijdens de intocht van Sinterklaas, en tijdens koningsdag. Belangrijk is dat we met zijn allen naar dat optreden toeleven. Wij zetten samen een ware show neer. Iedereen kan meedoen. De positieve instelling is het belangrijkst. 

Lekker gek doen

Naast serieus dansen is plezier maken net zo belangrijk in onze lessen. Een les wordt echt leuk met de juiste dosis aan gezelligheid en grapjes. Daarom maken we van speciale gelegenheden altijd iets leuks.

Op elke locatie in Eindhoven vinden er andere leuke activiteiten plaats, zoals: Familie spektakeldag, Glow, Eindhoven culinair, Meerhovendag en activiteiten in Winkelcentrum Woensel. Onze docenten geven ook regelmatig workshops op basisscholen, zodat iedereen in Eindhoven kennismaakt met de leukste dansschool.

Elke keer een level hoger

Blijf continue de uitdaging opzoeken. Dat is wat wij doen bij DéDé Dance in Stratum. Naarmate dat je ouder of beter wordt, maken we de danslessen steeds moeilijker. Toch dansen alle groepen op dezelfde muziek en hebben ze dezelfde basisoefeningen. Onze docenten helpen je altijd om de oefeningen en danspasjes moeilijker te maken.

Dromen van het demoteam

Steek jij met kop en schouders boven de rest van de groep uit, dan kun je ook in een van onze demoteams gaan dansen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kansen krijgt die bij zijn of haar niveau horen. Zo dans jij nog steeds met je vriendinnengroep in de normale klas waar je al zeven jaar in zit, maar krijg jij ook de extra uitdaging die je nodig hebt in het demoteam.

Locatie Stratum

Danslessen

Op onze locatie in Sportcentrum Essink worden de volgende lessen gegeven:

 • DéDé Danceballet
  DéDé Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de allernieuwste hits.

Het volledige lesrooster van onze locatie Sportcentrum Essink vind je op deze pagina.

Docenten

In Stratum bij Sportcentrum Essink worden de lessen verzorgd door onze docentes Lisa & Rosalie.

Zij geven les aan leerlingen in de leeftijd van 2,5 t/m 14 jaar;

 • dreumes
 • peuters
 • kleuters
 • kinderen
 • tieners

Adresgegevens

Lessen worden gegeven in:

Essink Sportcentrum
Toon Schroderlaan 2
5644 HS Eindhoven

Routebeschrijving

Meld je aan voor een gratis proefles!

Onze docentes geven je graag een gratis proefles in Stratum zodat je kunt ontdekken of DéDé Danceballet iets voor jou is. Kinderen tot en met 5 jaar mogen zelfs 3 gratis proeflessen volgen.

Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken.
Mocht u binnen 48 uur niets van ons hebben gehoord ( m.u.v. het weekend) zou u dan zo vriendelijk willen zijn telefonisch contact met ons op te nemen?

Proeflesformulier

Uw huidige browser Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Gebruik een moderne browser zoals Edge, Chrome of Firefox om onderstaand formulier te kunnen versturen.


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Contactgegevens
 • Hoofdkantoor:
  Blaarthemseweg 6,
  5502 JV Veldhoven
 • (040) 254 4052
Kaart
Grotere kaart weergeven
© 2016-2024 DéDé Dance | Privacyverklaring